Rohkema info nägemiseks:

KÕNELEV TRUMM OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2825; jälgijaid - 9. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta KÕNELEV TRUMM OÜ kohta arvamuslugu!"

KÕNELEV TRUMM OÜ hetkeolukord

Juba 2825 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kõnelev Trumm OÜ on eksootilise sisustuse ning vabaajakaupade jae- ja hulgimüügiettevõte. 2022.a. seisuga on avatud 8 kauplust ja 1 müügikoht ning hulgimüügiladu. Ettevõtte eesmärgiks on tutvustada eksootiliste maade kultuuri ja tavasid ning teenida antud tegevusega majanduslikku kasumit. Kõnelev Trumm OÜ toetab rahaliselt mitmeid Eesti Vabariigis toimuvaid idamaise muusikaga seotud üritusi ning osaleb aktiivselt erinevatel muusikaüritustel. Ettevõte varustab mitmeid koole- ja õppeasutusi muusikainstrumentiga. Personalipoliitikas on lähtutud pikaajaliste ning oma ala tundvate töötajate väljakoolitamisest ning nendele meeldiva ja sõbraliku töökeskkonna loomisest. Lähitulevikus on planeeritud kaupluste jätkuv arendus ja kaubavaliku laiendamine.

Peamiseks tegevusvaldkonnaks on India, Indoneesia ja Egiptuse käsitöökaupade ja vesipiibutubaka import ning jae- ja hulgimüük Eesti

Vabariigis. Peamisteks tootegruppideks on: (cid:127) Vesipiibud ja vesipiibutubakas (cid:127) Mööbel ja sisustuselemendid (cid:127) Erinevate rahvuste traditsioonilised muusikriistad (cid:127) Ehted ja aksessuaarid (cid:127) Viirukküünlad ja muud suveniirid

Kavandatud on jätkuv arendustegevus reklaami ja teeninduse vallas mis hõlmab klienditeenindajate ametialast koolitust ja peamiste tarbijagruppide väljaselgitamist.

Kõnelev Trumm OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 23 töötajat (taandatuna täistööajale).

2022.aastal olid ettevõtte tööjõukulud 465 tuhat eurot, sh juhatuse töötasud 45 tuhat eurot.

2021.aastal olid ettevõtte tööjõukulu 387 tuhat eurot, sh juhatuse töötasud 45 tuhat eurot.

Suhtarvud: 2022 2021

Müügitulu (tuh eurodes) 1 357 1 305

Käibekasv 4% 0%

Puhaskasum/kahjum (tuh eurodes) 13 79

Ärikasumi määr 0,96% 6,59%

Puhasrentaablus 0,96% 6,05%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 8,44 7,31

ROA 1,33% 8,04%

Arvestusmetoodika:

Ärikasumimäär (%) = ärikasum/müügitulu * 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

Aruande kuupäeva järgselt on kogu maailmas toimunud majanduskeskkonna halvenemine, seoses Venemaa Ukraina sõjaga. Mõju meie ettevõtte järgmiste perioodide finantsnäitajatele sõltub paljuski sellest, kunas lõpeb sõjaline konflikt ja kauaks jäävad kehtima Euroopa Liidu äritegevust piiravad sanktsioonid. Praegusel ajal on ebakindlust nii palju, et me ei oska piisavalt adekvaatselt hinnata sõjast tulenevate meetmete mõju meie ettevõtte järgmiste perioodide finantsnäitajatele.

KÕNELEV TRUMM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.