Rohkema info nägemiseks:

KOVINGTON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut välisfassaadi, krohvi, maalri- ja siseviimistlustöid, et iga projekt saaks täiusliku viimistluse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit, et muuta teie kodu unikaalseks ja vastupidavaks? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Meie ettevõte Kovington pakub laia valikut siseviimistluse, maalritööde, krohvitööde ja välisfassaadi teenuseid, pakkudes Teile kõike, mida vajate, et muuta teie kodu unistuste oaasiks.

Siseviimistlus:
Olenemata sellest, kas soovite värskendada olemasolevat stiili või luua täiesti uut atmosfääri, meie professionaalne meeskond aitab teil leida ideaalse lahenduse. Alates tapeetimisest kuni dekoratiivvärvimiseni - meie kogemustepagas ja oskuslik lähenemine tagavad teie interjööri täiuslikkuse.

Välisfassaadi Renoveerimine:
Teie kodu välisilme on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad ning see peaks peegeldama teie maitset ja stiili. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas välisfassaadi krohvimist ja muudatuste tegemist vastavalt teie soovidele. Olgu tegemist traditsioonilise või kaasaegse stiiliga, meie meeskond suudab muuta teie kodu väljanägemist vastavalt teie visioonile.

Kvaliteetne Töö ja Pühendumus:
Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda teile parimat teenust. Oleme pühendunud kvaliteetsele tööle ja täpsusele igas etapis, tagades teile lõpptulemuse, millega olete rahul.

Olenemata sellest, kas soovite värskendada oma kodu interjööri või muuta välisilme täiesti uueks, oleme siin, et teid aidata. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parim lahendus teie kodu renoveerimiseks ja muutmiseks unikaalseks väljendiks teie isiklikust stiilist ja eelistustest. Oleme valmis muutma teie unistused reaalsuseks!

Kontakt:
+372 5620 0787

KOVINGTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Kovington OÜ teeb suurepärast tööd nii välisfassaadi, krohvitööde, maalritööde kui ka siseviimistlus tööde osas.

- Kadi L.

Kovington OÜ teeb täpselt sellist tööd, nagu lubatud ja tähtaegade raames.

- Peeter M.

Kovington OÜ on väga usaldusväärne ja töökorras ettevõte.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas värvida oma seinad nagu professionaal?

Värvitud seinad võivad muuta kogu ruumi ilmet ja tunda ning õigesti tehtuna näevad need välja nagu professionaalide töö. Siin on mõned sammud, mis aitavad teil värvida seinu nagu tõeline professionaal. Esiteks, et saavutada siledat ja ühtlast tulemust, valmistage seinad ette. Täitke augud ja pragud, lihvige pind ühtlaseks ning puhastage tolm. See tagab, et värvikate ebatasasuste asemel jääb seinale ühtlane ja kvaliteetne viimistlus. Teiseks, kasutage kvaliteetseid värve ja tööriistu. Investeerige kvaliteetsesse värvirulli ja pintslisse ning valige vastupidav ja hea katvusega värv.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta oma maja fassaad energiasäästlikuks?

Energiasäästlik maja fassaad mitte ainult ei vähenda teie kodu energiakulusid, vaid aitab ka keskkonnale kaasa. Siin on mõned sammud, kuidas muuta oma maja fass
ssb.ee
Energiasäästlik maja fassaad mitte ainult ei vähenda teie kodu energiakulusid, vaid aitab ka keskkonnale kaasa. Siin on mõned sammud, kuidas muuta oma maja fassaad energiatõhusamaks. Esiteks, alustage isolatsioonist. Korralikult isoleeritud fassaad hoiab soojust talvel sees ja suvel väljas ning vähendab energiakadusid. Lisaisolatsioon võib olla paigaldatud väljastpoolt või seespoolt, olenevalt teie maja struktuurist. Teiseks, kaaluge päikeseenergia kasutamist. Paigaldage päikesepaneelid fassaadile või katusele, et toota oma elektrit. See võib vähendada teie sõltuvust traditsioonilisest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.