Rohkema info nägemiseks:

ETI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie fotograafid on pühendunud kvaliteetsele teenindusele ning pakuvad mitmesuguseid fototeenuseid, sealhulgas ametiportreesid, pulmapilte ja perepilte, et tagada kliendile personaalne ja meeldejääv kogemus igal pildistamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ETI OÜ-sse, kus iga hetktõmmis jutustab loo ja iga pilt on aknaks hingestatud mälestusele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud visuaalsete narratiivide loomisele läbi ametiportreede, pulmafotograafia ja muu.' Fotograafia kunstis ei jäädvusta me lihtsalt pilte; me püüame kinni emotsioone, tähtpäevi ja elu olemust ennast.

Alates pulmade õrnadest hetkedest kuni ametiportreede professionaalse hoiakuni, meie objektiiv keskendub iga stseeni autentsusele ja ilule. Meie teenused ulatuvad intiimsest ja isiklikust, nagu pereportreed ja aktifotod, kuni suurte ja tseremoniaalseteni, nagu rendipindade filmimine ja pulmafotograafia. Samuti sukeldume akadeemilisse valdkonda koolifotograafiaga ja oskusepagasisse lisame ka dokumentaaltehnikate jutustamisjõu.

ETI OÜs usume, et fotograafia on rohkem kui lihtsalt teenus; see on kogemus. Kogemus, mis tähistab südamete liitu pulmafotograafias, ambitsiooni ametiportreedes ja pärandit pereportreedes. Meie lähenemine on kohandatud iga unikaalse loo jaoks, tagades, et teie kõige kallimad hetked jäädvustatakse armu ja kunstilisusega.

Meie loosung, 'Elu raamimine, hinge tabamine!' ei ole lihtsalt tunnuslause; see on meie filosoofia. See on lubadus, mida anname igale kliendile, et nende mälestused raamitakse suurima hoolega ja nende hinged püütakse kinni igas kaadris. Kutsume teid uurima meie portfooliot ja nägema ise narratiive, mida oleme oma objektiivi kaudu loonud.

Olgu teil soov säilitada mööduvaid rõõmuhetki, edu tähtsündmusi või meid ümbritsevat igapäevast ilu, ETI OÜ on siin, et tuua teie lugu ellu fotograafia maagia kaudu. Laseme teie elu raamida ja hinge tabada. Võtke meiega ühendust, et alustada oma visuaalset teekonda.

Kontakt

ETI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli

Fotograaf on suurepärane! Tema oskus tabada hetki on imetlusväärne.

- Marko

Arusaaja ja loominguline fotograaf, kes mõistab klientide soove.

- Liisa

Viisakas ja täpne, tema pilte vaadates tunnen end alati kaunina.

Kunst tegevusfotograafia taga

Tegevusfotograafia, termin, mis hõlmab hetkede tabamise olemust nende lahtirullumisel, on delikaatne kunsti ja tehnilise oskuste segu. See on mööduva, spontaanse ja ehtsa haaramine, muutes need ajatuteks mälestusteks, mis resoneerivad emotsiooni ja narratiiviga. Oma olemuselt on tegevusfotograafia praktika, kus pildistatakse subjekte nende loomulikus tegevuses või olekus. Erinevalt poseeritud või lavastatud fotograafiast nõuab see teravat silma juhuslike, stsenaariumita hetkede jaoks, mis pakuvad pilguheidet subjekti hinge. Tegevusfotograafia jõud peitub selle võimes esile kutsuda emotsioone

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet täiuslike ametiportreede jaoks

Ametiportreed on rohkem kui lihtsalt fotod; need on sinu professionaalse persona ja brändi esindus. Need edastavad sinu pühendumust, ekspertiisi ja sinu karjäär
ssb.ee
Ametiportreed on rohkem kui lihtsalt fotod; need on sinu professionaalse persona ja brändi esindus. Need edastavad sinu pühendumust, ekspertiisi ja sinu karjääri olemust klientidele, kolleegidele ja tööandjatele. Täiusliku ametiportree loomine nõuab detailidele tähelepanu pööramist ja professionaalsuse visuaalse keele mõistmist. Nõuanne 1: Riietu edukaks Sinu riietus on esimene sinu professionaalsust näitav indikaator. Vali rõivad, mis peegeldavad mitte ainult sinu tööstust, vaid on ka hästi istuvad ja heas seisukorras. Mõtle värvipaletile ja sellele, kuidas see sobib sinu portree

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.