Rohkema info nägemiseks:

TARTU MÖÖBLIKODA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ühendame kunstilise disaini, kõrgetasemelise käsitööoskuse ja keskkonnasõbralike materjalide kasutamise, luues seeläbi kaasaegseid ja funktsionaalseid sisustuslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tartu Mööblikoda OÜ on tipptasemel mööblitootja, kus meisterlikkus ja loomingulisus saavad üheks. Meie meeskond koosneb kogenud tisleritest, disaineritest, arhitektidest ja mööblimeistritest, kelle eesmärk on luua harmoonilist keskkonda ning pakkuda parimat teenindust ja tooteid. Oleme kirglikud mööbliloojad, kes on spetsialiseerunud eritellimusel sisustusele ja puidust mööblile, kuid meie kogemused võimaldavad meil kombineerida erinevaid materjale ja tehnikaid, luues seeläbi unikaalseid ja kvaliteetseid mööbliesemeid.

Asudes Nõo vallas Tartumaal, ümbritsetuna Eesti looduskaunistest paikadest, on Tartu Mööblikoda ideaalne koht, kus kohtuvad hobi ja töö. Igapäevased eritellimused toovad meie ellu uusi väljakutseid, hoides meie meeled erksad ja tuju rõõmsana. Me hindame kvaliteetselt valmistatud sisustust, sest teame, et mööbel on rohkem kui lihtsalt mööbel – see on ruumi identiteedi looja. Iga meie valmistatud ese kajastab meie kirge ja pühendumust ning rõhutab meie meeskonna professionaalsust.

Me ei tooda lihtsalt mööblit, vaid loome kunstiteoseid, mis on kohandatud täpselt vastavalt sinu soovidele ja vajadustele. Iga detail peegeldab sinu isikupära ja elustiili. Meie meistrite käe all valmivad mööbliesemed on valmistatud parimatest materjalidest ja vastavad kõrgeimatele standarditele. Kvaliteet on meie lahutamatu osa.

Meie disainerid ja arhitektid on oma ala eksperdid, kes suudavad muuta ideed reaalsuseks. Oleme tuntud innovatiivsete ja ajatute disainilahenduste poolest. Sinu rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Oleme alati valmis kuulama sinu soove ja mõtteid ning pakkuma professionaalset nõustamist.

Kui otsid ainulaadset, kvaliteetset ja loomingulist sisustust või puidust mööblit, siis Tartu Mööblikoda OÜ on sinu usaldusväärne partner. Meie meeskond paneb südame ja hinge iga projekti, olles kindlad, et meie loodud mööbliesemed muudavad sinu kodu hubaseks ja elegantseks paigaks.

Oleme siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta lõputud võimalused, mida meie kirest ja oskustest kantud mööbel sinu kodule pakkuda saab. Tartu Mööblikoda OÜ - kus iga ese on kunstiteos ja iga kodu on unikaalne meistriteos!

Võtke meiega ühendust juba täna!

kontakt

TARTU MÖÖBLIKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan M.

Tartu Mööblikoda ületas ootused! Meie elutuba on nüüd unistuste paik tänu nende täpsele tööle.

- Kerli K.

Suurepärane disain, uskumatu kvaliteet. Nad kuulavad klienti ja muudavad ideed reaalsuseks!

- Kadi P.

Olen äärmiselt rahul oma uue magamistoaga. Stiilne ja mugav, just selline, nagu soovisin.

TARTU MÖÖBLIKODA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, mille tegevusalaks on eritellimusmööbli tootmine, on tõestanud oma pühendumust ja oskusi, pakkudes klientidele laia valikut kohandatud mööbliesemeid. Toodete hulka kuuluvad erinevad mööbliesemed, mis on valmistatud vastavalt tellija soovile, olgu selleks siis minimalistlikud elutoa komplektid, luksuslikud magamistoa kogumid või funktsionaalsed köögimööbel. Ettevõtte 2022. aasta majandusaasta aruandes kajastub müügitulu summas 776 981 eurot. See näitaja on märkimisväärne, arvestades, et see on saavutatud keerulises majanduskeskkonnas, kus paljud ettevõtted võitlevad ellujäämise

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralik mööbel- meie panus rohelisemasse tulevikku

Keskkonnasäästlikkus ja jätkusuutlikkus on tänapäeval märksõnad, mis juhivad meie eluviisi ja tarbimisharjumusi. Üha enam inimesi soovib teha teadlikke valikuid
ssb.ee
Keskkonnasäästlikkus ja jätkusuutlikkus on tänapäeval märksõnad, mis juhivad meie eluviisi ja tarbimisharjumusi. Üha enam inimesi soovib teha teadlikke valikuid, mis aitavad kaasa keskkonna heaolule ning toetavad loodusvarade säästmist. Üks oluline valdkond, kus jätkusuutlikkuse põhimõtteid saab rakendada, on mööbli tootmine ja kujundamine. Selles artiklis uurime, kuidas keskkonnasõbralik mööbel mõjutab meie tulevikku ja kuidas Tartu Mööblikoda OÜ on võtnud endale ülesandeks panustada rohelisemasse tulevikku. Keskkonnasõbralik mööbel on disainitud ja toodetud, võttes arvesse ökoloogilisi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.