RESTORAN TRI OÜ
Tegevuslugu
Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid
RESTORAN TRI OÜ hetkeolukord
Juba 2500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.
Tegevusaruanne 2023
Ettevõtte põhitegevuseks on toitlustus. Restoran TRI OÜ pakub oma teenust restoran MOON nime all.
Nüüdseks juba peaaegu 12 aastat tagasi otsustasid Roman ja Igor kõrged kokamütsid nurka visata ning pöörduda tagasi oma juurte juurde ja sellest kõigest sündis meil Moon. Tsiteerin nüüd üht meie head tuttavat ja lihtsalt suurepärast inimest, kes peale esimest korda Moonis käimist ütles meile: „Selleks, et minna edasi, tuleb minna tagasi!“.
Ebatavaline nimi. Ebatavaline asukoht. Aga muidu vägagi tavaline koht. Moonis on meil linnapoistel ja tüdrukul veel suurem väljakutse, mille märksõnadeks on – lihtsus, iseseisvus, kohalik tooraine, ausus ja austus, põhjamaine kargus, Kalamaja nurgatagune.
Köögis toimetavad tunnustatud peakokad Roman Zaštšerinski ja Igor Andrejev – külaliste üleüldise heaolu, sooja äraolemise ning hea joogi eest kannab hoolt Jana Zaštšerinski. Selleks, et mitte kõige kallimast toorainest välja võluda kõrgele kokakunstile väärilised maitsed, tuleb teha palju-palju-palju rohkem tööd. Romani ja Igori tagasiminek on meie kõigi edasiminek puhtama, jääkidevabama ja parema igapäevase toidu poole.
Viimaste aastate toidutrendid näitasid, et restorani kliendid väga hoolivad toorainetest ja selle päritolust. Samuti on see oluline nii restoranis kui ka inimeste kodusel söögilaual. Inimesed hoolivad väga kust nende taldrikute toidud tulevad, mida nendega tehakse ja kuidas neid kasvatatakse.
2022.aasta põhilisteks eesmärkideks on käibe kasvatamine ning jätkuvalt restoran Mooni klientide hea teenindamine. Kindlasti ka uute toodete arendamine ja nende realiseerimine. Toitlustusega seotud eriüritusete korraldamine või nendest osa võtmine. Peakokkade pidevad arendustööd, personali koolitused ja samuti arendused. Aga kahjuks tuli kriisi aasta covid-19 pandeemiaks me valmis ei olnud. Oleme püüdnud sellel keerulisel viimasel kahek aastal ellu jääda ja toimetada nii, et selleks kriisist kuidagi välja tulla.
Tulud, kulud, kasum 2023. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 709 tuhat eurot, 2022. aastal 844 tuhat eurot. Ettevõte teenis 2023. aastal 7 tuhat eurot kasumit, 2022. aastal kasum oli 26 tuhat eurot.
Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks
Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine, käibe kasvatamine ja kasumi suurendamine.
RESTORAN TRI OÜ kontaktid
Ettevõtte suurimad koostööpartnerid
Lisa uus koostööpartner
Dropdown
Esita kaebus
Vali kommentaari tunnus, mida arvad, et see sisaldab:
Soovid teatada sobimatust kommentaarist.
Kas oled kindel?
Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?