Rohkema info nägemiseks:

RECANDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Recander OÜ on Eesti kapitalil põhinev ventilatsiooniettevõte. Recanderi peamine tegevus toimub Eestis ja Norras aastast 2010.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Recander OÜ on silmapaistev Eesti kapitalil põhinev ventilatsiooniettevõte, mis on pühendunud õhu kvaliteedi ja energiatõhususe tagamisele kontorites, tootmishoonetes, haiglates, õppeasutustes, restoranides, kohvikutes ja eramutes alates 2010. aastast. Oleme oma valdkonna eksperdid, kes pakuvad kõrgekvaliteedilisi ventilatsioonilahendusi nii Eestis kui Norras.

Recander OÜ meeskond on spetsialiseerunud ventilatsioonisüsteemide ehitusele ja mõõdistamisele erinevates hoonetüüpides. Meie kogenud insenerid ja tehnikud tagavad, et teie hoone saaks optimaalse ventilatsioonilahenduse, mis vastab täpselt teie vajadustele.

Teeme koostööd klientidega, et luua kohandatud ja tõhusaid ventilatsiooniprojekte, mis tagavad ruumides värsket õhku ja optimeeritud õhuvahetust. Meie projekteerimislahendused on alati innovatiivsed ja vastavad kõrgeimatele tööstusstandarditele.

Recander OÜ pakub regulaarset hooldusteenust, et tagada teie ventilatsioonisüsteemi sujuv töö. Samuti tegeleme süsteemi isolatsiooniga, aidates kontrollida soojuskadusid ja suurendades seeläbi energiatõhusust.

Meie professionaalne paigaldustiim tagab, et teie ventilatsioonisüsteem saab paigaldatud täpsusega ja kõrgeima kvaliteediga. Oleme tuntud oma täpse ja kiire töö eest, pakkudes klientidele parimat võimalikku teenust.

Recander OÜ meeskond paneb kirglikult õhu liikuma, tagades teie hoones puhta, värske ja tervisliku õhu. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse, kõrge kvaliteediga teenuste ning klientide rahulolu üle.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ventilatsioonilahenduste osas, ärge kartke võtta ühendust Recander OÜ-ga. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenust, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Loodame koos leida teile sobivaima ja efektiivseima ventilatsioonilahenduse, mis muudab teie töö- või elukeskkonna optimaalselt mugavaks ja tervislikuks.

Panustage oma õhu kvaliteeti ja energiatõhususse juba täna - valige Recander OÜ!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RECANDER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris K.

Imetlen nende kiirust ja täpsust paigalduses. Suurepärane teenus!

- Andres P.

Recanderi meeskond oli lahendustele orienteeritud ja sõbralik.

- Laura T.

Nende ventilatsioonilahendused muutsid meie kontoriõhu värskeks ja puhtaks.

RECANDER OÜ tegevusaruanne 2022

Recander OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2010. aastal. Selle ettevõtte lõid ventilatsiooni ala spetsialistid, kes olid omandanud juhtimisalased oskused ja kogemused erinevates firmades töötades. Nende eesmärk oli luua ettevõte, mis suudaks pakkuda kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke ehitusteenuseid, järgides samal ajal hea ehitustava põhimõtteid. Recander OÜ on pühendunud ehitustööde teostamisele kooskõlas sõlmitud lepingutega, pakkudes kvaliteetseid ja tähtaegseid teenuseid. Ettevõtte poliitika on järgida keskkonnasäästlikkuse põhimõtteid, mis tähendab, et nad püüavad oma tegevusega

Dropdown

kõik artiklid

Recander - Kvaliteetne ventilatsioonisüsteemide ehitus aastast 2010

Kvaliteet, usaldusväärsus, uuenduslikkus ja kliendikeskne lähenemine - need on Recander OÜ peamised põhimõtted, mis juhivad meie igapäevast tööd ja teenuste pak
ssb.ee
Kvaliteet, usaldusväärsus, uuenduslikkus ja kliendikeskne lähenemine - need on Recander OÜ peamised põhimõtted, mis juhivad meie igapäevast tööd ja teenuste pakkumist. Oleme pühendunud tagama, et meie kliendid saaksid mitte ainult parimat ventilatsioonitehnoloogiat, vaid ka unustamatu kogemuse alates esimesest konsultatsioonist kuni projekti lõpuni. Meie meeskond koosneb professionaalsetest inseneridest ja tehnikutest, kes on ekspertideks oma valdkonnas. Nad panevad oma teadmised ja oskused proovile, et pakkuda teile ventilatsioonisüsteeme, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Me ei tee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.