Rohkema info nägemiseks:

PIPE-TECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1662; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIPE-TECH OÜ kohta arvamuslugu!"

PIPE-TECH OÜ hetkeolukord

Juba 1662 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Pipe-Tech tegutseb alates 2013. aasta juulist. tegevuse eesmärk on pakkuda oma klientidele keskkonnaehituse alaseid teenuseid. Ettevõtte poolt pakutavate teenuste sihtgruppideks on ehitusettevõtted, kohalikud omavalitsused, teised riigiasutused, samuti eraettevõtjad ja vähesel määral ka eraisikud.

Ettevõte pakub oma klientidele järgmiseid tooteid ja teenuseid: - keskkonnatehniline ehitus ja rekonstrueerimine - bioloogiliste reoveepuhastite ehitus; - septikute paigaldus; - imb-ja filteralade ehitus; - reoveepuhastite ja puurkaevupumplate ehitus ja rekonstrueerimine; - erinevate insenertehniliste rajatiste ehitus ja tehnilised tööd; - plasti ja roostevaba materjali keevitus jm viisil töötlemine; - erilahenduste väljatöötamine ja teostus eelpool loetletud teenuste osas.

Ettevõtte sihtturuks on kogu Eesti. Samuti on võimalik allhanke raames pakkuda suurematele ettevõtetele teenuseid lähiturgudel - Läti, Leedu,

Soome ja Rootsi.

OÜ Pipe-Tech juhatus on kolme liikmeline ja 2022 aastal juhatuse liikme tasu makstud ei ole. Palgalisi töötajaid oli kuus. 2022. aasta suurimateks investeeringuteks olid investeeringud tööriistadesse, transpordi vahenditesse,tootmisvahenditesse ja töökeskkonda.

Olulisemad investeeringud edaspidi: -2023a.a. jätkatakse tööriistade ja tootmisvahendite soetamist ja töökeskkonna parandamist.

PIPE-TECH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.