Rohkema info nägemiseks:

KASSIKOHVIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3106; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta KASSIKOHVIK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus kohvitassi soojus kohtub meie kasside lohutavate nurinate. Kassikohvik OÜs oleme ühendanud armastuse kaubanduse, kohvi, kookide ja kasside vastu kogemuseks, mis on tõeliselt ainulaadne. Avasime oma uksed lihtsa visiooniga: luua kohvik kassiarmastajatele ja kohvisõpradele, ruum, kus iga külastus tundub nagu koju tulek.

Meie kohvik on varjupaik üheteistkümnele võluvale kassile, kellest igaühel on oma lugu rääkida ja armastust jagada. Need majesteetlikud olendid, pärit Viljandi loomade varjupaigast või armastusega meie juurde toodud, ei ole mitte ainult meie uhkus, vaid ka partnerid rahuliku atmosfääri loomisel. Otsides meie kassidele igaveseid kodusid, veendume, et side, mida nad jagavad üksteise ja meie külalistega, jääb katkematuks.

Meie menüü on tunnistus meie kirg kvaliteedi ja maitse vastu. Rikkalikust värskelt keedetud kohvi aroomist kuni meie kookide suussulava magususeni on iga toode loodud teie kogemuse rikastamiseks. Naudi meie valikut pastasid, salateid, jäätiseid ja smuutisid, igaüks neist on täiuslik kaaslane mõnusaks päevaks meie kasside seltsis.

Kuid meie lugu ei lõpe sellega, mis on taldrikul või tassis. Me laiendame oma kassiarmastust kohviku seinte tagant meie hoolikalt kureeritud poega. Siit saate osta sööki meie elanikele kassidele, viia koju tükikese meie maailmast 2024. aasta kalendriga, kus on kujutatud meie kasside sõpru, või valgustada oma ööd parima Kassiga helkuriga. Meie Kinkekaardid on täiuslik kingitus kassi- ja kohvisõbrale teie elus, tagades, et ka nemad saavad nautida Kassikohvik OÜ kogemust.

Liitu meiega Kassikohvik OÜs, mis asub Tallinna südames, kus iga külastus lubab uusi mälestusi ja võimalust olla osa meie aina kasvavast perest. Olenemata sellest, kas olete siin meie pakkumiste nautimiseks või uue karvase sõbra leidmiseks, oleme aastaringselt avatud, valmis teid vastu võtma avasüli ja sooja tassiga. Tule, ole osa meie loost, kus iga lonks nurruv rõõm.

Kontakt

KASSIKOHVIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Parim kohvikogemus, mida olen kunagi kogenud! Kassid muudavad selle tõeliselt eriliseks.

- Priit S.

Kassikohvik on minu uus lemmikpaik lõõgastumiseks pärast pikka päeva.

- Mihkel P.

Kassid ja kohv - kaks minu lemmikasja ühes kohas! Pole paremat kohta lõõgastumiseks.

Sünnipäeva pidamine Nurri Kassikohvikus

Tore on pidada sünnipäeva Nurri kiisude seltsis. Laudade broneerimiseks palun kirjutage helen@nurri.ee. Sünnipäevamenüü Sünnipäevadel saab ette tellida eraldi sünnipäevamenüü: kassikujulised pitsad (pizzakate vastavalt soovile, kõige sagedamini tellitakse singi-juustu pitsat) kartulisalat wrap singiga puuvilja valik kastmega juurvilja valik kastmega Kirju kass    Koogile paneme vulkaanküünla.    Hind on 11 eurot inimese kohta (+ jook), kui valida 4 asja.  Hind on 9 eurot inimese kohta (+ jook), kui valida 3 asja.      Pannkoogibuffee  Võimalik on ette tellida ka pannkoogibuffee:

Dropdown

kõik artiklid

Kas kassid võivad aidata stressi vähendada?

Inimese ja looma vaheline side on ajaloo vältel olnud tähistatud, kuid alles hiljuti on teadus hakanud avastama lemmikloomade, eriti kasside, sügavat mõju meie
ssb.ee
Inimese ja looma vaheline side on ajaloo vältel olnud tähistatud, kuid alles hiljuti on teadus hakanud avastama lemmikloomade, eriti kasside, sügavat mõju meie vaimsele tervisele. Kassi seltskonna eeliste uurimisel süveneme, kuidas need graatsilised olendid võivad olla rohkem kui lihtsalt lemmikloomad - nad võivad olla olulised kaaslased meie teekonnal vaimse heaolu poole. Stressi vähendamine Üks kassi omamise koheseid eeliseid on stressi vähendamine. Kassi paitamine võib vabastada ajus endorfiine, pakkudes rahu ja heaolu tunnet. On näidatud, et kassi rütmiline nurru omab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.