Rohkema info nägemiseks:

REVALIA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerudes renoveerimis- ja ümberehitustöödele, hindame naturaalseid materjale ja suviseid välitöid. Oleme valmis muutma iga puitkonstruktsiooni või mahajäetud hoone uueks ja ilusaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskonna liikmed omavad laialdast teadmist ehitusmaterjalidest ja -tehnoloogiatest ning on valmis võtma vastu väljakutseid igas suuruses projektidega.

Haljastusmeeskond keskendub keskkonna kujundamisele ja hooldamisele. Me loome kaunid aiad, pargid ja haljasalad, mis lisavad väärtust igale kinnisvarale. Meie meeskonna liikmed on taimede ja maastikukujunduse asjatundjad ning omavad rikkalikku kogemust erinevate haljastusprojektide elluviimisel.

Lisaks ehitustööle pakume ka talvist lumekoristusteenust, mis hoiab teie katused, tänavad ja parklad ohutuna ka karmidel talvekuudel. Meie meeskond on varustatud tipptasemel seadmetega ja on alati valmis reageerima kiiresti ning tõhusalt lumesaju korral.

Kokkuvõttes on meie ettevõtte eesmärk luua parem ja ilusam elukeskkond ning pakkuda klientidele usaldusväärset ehitus- ja haljastusteenust. Oleme uhked oma meeskonna üle, kes jagab meie kirge ehituse ja keskkonna vastu ning oleme valmis võtma vastu uusi väljakutseid ja projekte. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks ning me oleme valmis teid aitama igal sammul teie ehitus- ja haljastusprojektides.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

REVALIA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Nad suutsid säilitada mu maja unikaalse ilme ja ajaloo. Soovitan!

- Silver T.

Renoveerimisprotsess Revalia Ehitus OÜ-ga oli sujuv ja põhjalik!

- Karin O.

Revalia meeskond ehitas meile imelise terrassi. Täname!

Puitmajade restaureerimine: Millised on traditsioonilised tehnikad tänapäeva kontekstis?

Puitmajade restaureerimine on nii teadus kui ka kunst - see nõuab sügavat mõistmist ajaloolistest ehitusmeetoditest, kuid ka vajadust kohandada need vastavaks tänapäevastele standarditele. Revalia Ehitus OÜ on oma ala meister, tuues ajaloolised puitmajad tagasi oma kunagisse hiilgusesse, kasutades traditsioonilisi tehnikaid, kuid integreerides samal ajal kaasaegseid lahendusi. Meie restaureerimisprotsess on täpne ja hoolikas. Kõigepealt teeme põhjaliku hindamise, et mõista maja originaalset struktuuri, materjale ja ehitusmeetodeid. Seejärel koostame hoolikalt läbimõeldud restaureerimiskava,

Dropdown

kõik artiklid

Hoolda oma puitmaja: Kuidas tagada pikaealisus ja säilitada esteetiline väärtus?

Puitmajad pakuvad soojust, iseloomu ja loomulikku ilu, mis on ajatu. Kuid nagu kõik hooned, vajavad ka puitmajad regulaarset hooldust, et tagada nende pikaealis
ssb.ee
Puitmajad pakuvad soojust, iseloomu ja loomulikku ilu, mis on ajatu. Kuid nagu kõik hooned, vajavad ka puitmajad regulaarset hooldust, et tagada nende pikaealisus ja esteetiline väärtus. Revalia Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner, aidates teil oma puitmaja hooldada ja hoida seda tipptingimustes. Korrapärane hooldus aitab kaitsta teie maja kahjustuste eest, mis võivad tekkida ilmastiku, putukate või lagunemise tõttu. See hõlmab selliseid toiminguid nagu värvimine, puhastamine, pragude parandamine ja kahjustatud puitdetailide asendamine. Revalia Ehitus OÜ pakub täielikku puitmaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.