Rohkema info nägemiseks:

SILDES AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode kere- ja värvimistööde, autoklaaside vahetuse, rehvide ja varuosade müügi ning kerevenitustöödega, pakkudes klientidele tipptasemel autoremonditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Teie auto vajab värskendust või korda? Pöörduge meie, Sildes Auto OÜ, poole - eksperdid autode kere- ja värvimistööde valdkonnas alates 1993. aastast.

Sildes Auto OÜ, varem tuntud kui Max Servic OÜ, on olnud autode kere- ja värvimistööde alal tegutsev ettevõte juba aastast 1993. See tähendab, et oleme aastate jooksul teenindanud tuhandeid kliente ning kogunud hindamatuid kogemusi autode iluravi ja remondi valdkonnas. Meie asutamisest saati on meie peamine eesmärk olnud pakkuda klientidele parimat teenust nii hinna kui ka kvaliteedi osas.

Sildes Auto OÜ pakub laias valikus teenuseid, mis hõlmavad kõike, mida teie auto vajab. Oleme spetsialiseerunud autode kere- ja värvimistöödele, tagades, et teie sõiduk näeks välja nagu uus. Meie kogenud meeskond suudab käsitleda ka kõige raskemaid kerevenitustöid. Vahetame ja müüme autoklaase, tagades sellega teie sõiduohutuse.

Pakume laia valikut rehve ja varuosi, mis vastavad teie sõiduki vajadustele. Kasutame tipptasemel seadmeid, sealhulgas Spanesi kerevenituspinki ja Spanesi 3D Electronic mõõtudeprogrammi, et tagada täpne ja kvaliteetne töö. Kasutame Valspar De Beer vesialusel põhinevaid autovärve, et tagada särav ja vastupidav tulemus. Hoolitseme teie sõiduki eest ka seestpoolt, tagades, et see oleks kaitstud korrosiooni eest. Parandame plastikdetailid, taastades nende esialgse välimuse. Kasutame tipptasemel tehnoloogiat, et tagada täpne ja tõhus kereparandus.

Sildes Auto OÜ meeskond koosneb kõrgelt koolitatud ja sertifitseeritud spetsialistidest, kes on läbinud mitmeid koolitusi nii Eestis kui ka välismaal. Meie pühendumus pidevale õppimisele ja täiendõppele võimaldab meil pakkuda teile tipptasemel teenust, mis vastab alati kõige kõrgematele standarditele.

Meie töökoda on varustatud tipptasemel seadmetega, sealhulgas eritellimusel valmistatud värvikambriga, mis mahutab nii sõidu- kui ka pakiautosid. See tagab meile võimaluse pakkuda teile kiiret ja täpset teenust. Me kasutame Hollandi ettevõtte Valspar De Beer vesialusel põhinevaid autovärve, et tagada teie sõiduki välimus on alati veatu.

Kui vajate kvaliteetset autode kere- ja värvimistööde teenust, ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on valmis teie sõidukit taas säravaks muutma. Soovi korral võib meie esindaja tulla teie juurde avariikahjusid hindama ja leidma koos teiega parima lahenduse. Teie rahulolu on meie prioriteet number üks.

Sildes Auto OÜ - Teie auto parima väljanägemise tagamiseks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SILDES AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Sildes Auto OÜ meeskond tegi imetööd mu auto taastamisel! Nad olid kiired ja tõhusad ning minu auto näeb nüüd välja nagu uus.

- Kai M.

Nende meeskond aitas mul leida täpselt sobiva klaasi ja paigaldas selle kiiresti ja professionaalselt. Suurepärane teenus!

- Mari K.

Sildes Auto OÜ tegi suurepärast tööd minu auto kerevärviga. Nad olid täpsete ja täiuslike tulemuste nimel pühendunud ning ma ei saaks olla rahulolevam.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SILDES AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Sildes Auto OÜ on Eesti autotööstuse silmapaistev tegija, mille ajalugu ulatub tagasi aastasse 2014. Tuntud ka kui endine Max Servic OÜ, on ettevõte olnud autovärvimise ja keretööde alal tegutsev jõud alates 1993. aastast. Sildes Auto OÜ on pühendunud autode kere- ja värvimistöödele, kerevenitustöödele, autoklaaside vahetusele ja müügile ning rehvide ja varuosade müügile. Lisaks nendele põhiteenustele pakub Sildes Auto OÜ ka mitmeid muid autodega seotud teenuseid. Nende hulka kuuluvad kerevenitustööd, sõidu- ja veoautode esiklaasivahetus ja müük, värvimistööd, De Beer vesivärvide müük,

Dropdown

kõik artiklid

Mida teha autoga avarii korral?

Kuigi me kõik loodame alati sõiduteel turvaliselt pääseda, võib autoavariis osalemine olla üks kõige stressirohkemaid olukordi, millesse me võime sattuda. Õnnet
ssb.ee
Kuigi me kõik loodame alati sõiduteel turvaliselt pääseda, võib autoavariis osalemine olla üks kõige stressirohkemaid olukordi, millesse me võime sattuda. Õnnetused võivad juhtuda igal ajal ja kohutav on mõelda oma armastatud sõiduki kahjustamisele. Kuid just sellistel hetkedel saate loota Sildes Auto OÜ professionaalidele, kes on valmis teie abiks olema ja teie auto taas säravaks muutma. Kui avarii juhtub, on esimene samm kahju hindamine. Sildes Auto OÜ meeskond saab teie juurde kiiresti sõita ja teostada kohapealse kalkulatsiooni. Kasutades tipptasemel seadmeid ja ekspertiisi, anname teile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.