Rohkema info nägemiseks:

AMBIENT DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume ruumide esile tõstmisele, ühendades kvaliteetse arhitektuurilise kavandamise ja sisekujunduse, et vastata täpselt kliendi unikaalsetele vajadustele ja ootustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AMBIENT DESIGN OÜsse, kus meie kirg arhitektuuri, sisearhitektuuri ja maastikukujunduse vastu muudab teie visioonid reaalsuseks. Asjatundlikkusele ja loovusele rajatud vundamendiga oleme pühendunud homse maastiku kujundamisele juba täna!

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda kõikehõlmavaid kujundusteenuseid, mis vastavad teie projekti igale aspektile. Esimestest visanditest hoone viimaste lihvideni tagame, et iga detail on hoolikalt planeeritud ja teostatud. Meie meeskonda, mida juhib tunnustatud diplomeeritud arhitekt Annika Valkna, toob lauale rikkaliku teadmiste ja kogemuste pagasi, tagades, et teie projekt on kõige võimekamates kätes.

AMBIENT DESIGN OÜ-s oleme spetsialiseerunud detailsete plaanide loomisele, mis toimivad teie püüdluste siniprintidena. Olgu selleks maastikuarhitektuuri suursugusus, sisearhitektuuri funktsionaalsus või ehitusloa saamise keerukused, me navigeerime ehitusprojekti keerukustes täpsuse ja hoolikusega. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas ehitusteatises, mida valmistame, ja igas joones, mida tõmbame.

Meie portfoolio on meie mitmekülgsuse ja oskuste tunnistajaks, esitledes projektide valikut, mis räägivad meie võimest esteetikat funktsionaalsusega ühendada. Oleme uhked oma võime üle muuta tühjad ruumid elavateks keskkondadeks, mis inspireerivad ja tõstavad inimkogemust. AMBIENT DESIGN OÜ-ga ei ehita te lihtsalt hooneid; te loote pärandit.

Alustage teekonda meiega, kui toome teie unistused ellu. Loome ruume, mis resoneerivad ilu ja eesmärgiga. Päringute, koostöö või meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil annika@arhitekta.ee. Koos kujundame disaini tulevikku.

UURI LISAKS

AMBIENT DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rein

Esmaklassiline projekteerimine, tähelepanu detailidele. Suurepärane meeskond!

- Mari-Liis

Arvestati iga sooviga, tulemus ületas ootusi. Kindlasti soovitan!

- Tõnis

Suurepärane teenindus ja detailideni viimistletud kujundus. Täielikult rahul.

AMBIENT DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Ambient Design OÜ on viimase majandusaasta jooksul hoidnud varasemaga sarnast tegevusprofiili. Pakutakse erinevaid arhitektuurialaseid teenuseid ning disainerteenuseid.. Ettevõte plaanib valitud tegevusalal jätkata ning arendada sissetöötatud protsesse seoses tehnoloogiliste tehisaru tarkvarade turuletulekuga.

Dropdown

kõik artiklid

Kas autoparklad on ainult parklad?

Automaatsete sõidukite areng on toonud kaasa mitmeid küsimusi, mis puudutavad nii linnaplaneerimist kui ka arhitektuuri. Üks neist küsimustest on seotud autopar
ssb.ee
Automaatsete sõidukite areng on toonud kaasa mitmeid küsimusi, mis puudutavad nii linnaplaneerimist kui ka arhitektuuri. Üks neist küsimustest on seotud autoparkladega ning kas need on lihtsalt parklad või kujutavad endast midagi enamat? See artikkel vaatleb autoparklaid arhitektuurivaatepunktist, keskendudes nende mõjule linnakeskkonnale ja linnaplaneerimisele. Autoparkla kui ruumiline kogemus: Automaatsete sõidukite võidukäik on muutnud traditsioonilise parkimise dünaamikat. Autoparklad ei ole enam lihtsalt betoonist ja terasest struktuurid, vaid neist on saanud kaasaegsed ruumilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.