Rohkema info nägemiseks:

PILLERI EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1006; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PILLERI EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Pilleri Ehitus on pühendunud kvaliteetsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumisele Tartus ja Lõuna-Eestis. Meie eesmärk on pakkuda väikeklientidele usaldusväärset ja professionaalset teenust, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele ja ootustele.

Oleme meeskond kogenud ehitusspetsialiste, kes on pühendunud igapäevaselt kõrgeimatele standarditele. Meie teenused hõlmavad laia valikut nii sise- kui välistöid, sealhulgas sisepuusepatööd, siseviimistlustööd, välipuusepatööd, eramute ja abihoonete ehitust ning pisiremonti. Ükskõik, kas vajate seinte, lagede või põrandate ehitust, uste ja akende paigaldust, pahteldamist ja värvimist või katuste ehitust ja katusekivi paigaldust – meie spetsialistid on alati valmis pakkuma parimat võimalikku teenust.

Sisepuusepatööde raames teostame seinte, lagede ja põrandate ehitust, samuti uste, akende ja parketi paigaldust. Siseviimistlustööde hulka kuuluvad pahteldamine ja värvimine, mis annavad teie kodu interjöörile värske ja hoolitsetud ilme. Välipuusepatööd hõlmavad katuste ehitust ja katuseakende paigaldust, samuti tuulekastide ja laudvoodri ehitust. Meie kogemused ja oskused võimaldavad meil ehitada ka eramuid, terrasse ja abihooneid, pakkudes terviklahendusi, mis vastavad teie ootustele.

Pisiremonditööde osas oleme spetsialiseerunud erinevatele väiksematele ülesannetele, mis võivad igapäevaelus ette tulla. Paigaldame kardinapuid, ruloosid, maale ja valgusteid, samuti päikesevarje ja ruloosid katuseakendele. Lisaks teostame pistikupesade vahetust, mööbli kokkupanekut ja sanitaartehnika paigaldust. Meie pisiremonditööd on hinnaalandusega tunnihinna alusel, pakkudes taskukohast ja paindlikku lahendust igapäevastele parandustöödele.

Oleme alati valmis kuulama oma klientide soove ja leidma parima lahenduse vastavalt nende vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda personaalset lähenemist, mis tagab tööde kvaliteedi ja kliendi rahulolu. Pilleri Ehituse meeskond väärtustab professionaalsust, usaldusväärsust ja pühendumust igas projektis, olgu see suur või väike.

Kui vajate täiendavat teavet või soovite arutada võimalikke projekte, võtke meiega julgelt ühendust. Meie meeskond on valmis aitama ja pakkuma lahendusi, mis vastavad teie ootustele ja vajadustele. Teeme koostööd, et luua teile täiuslik elukeskkond või tööruum, mis vastab teie unistustele ja vajadustele. OÜ Pilleri Ehitus on teie usaldusväärne partner ehituse ja remondi valdkonnas.

Kontakt

PILLERI EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Väga rahul töö kvaliteediga, kõik tehti täpselt nagu lubatud!

- Kadi L.

Väga sõbralik ja professionaalne meeskond, töö tulemus oli suurepärane.

- Kristi R.

Täiesti usaldusväärne teenus, soovitan kõigile, kes vajavad kvaliteetset remonti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EHITAME-REMONDIME – Ehitus- ja remonditööd Tartus ja Lõuna-Eestis

Pilleri Ehitus OÜ pakub laia valikut üldehituse ja siseviimistluse teenuseid, mis on suunatud nii era- kui äriklientidele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis vastab kliendi ootustele ja vajadustele. Alljärgnevalt toome välja peamised teenused, mida pakume. Seinte, põrandate ja lagede ehitus Seinte, põrandate ja lagede ehitus on iga hoone põhialus. Meie meeskond omab laialdasi kogemusi erinevate materjalide ja tehnoloogiatega, tagades vastupidava ja kauakestva tulemuse. Olgu tegemist uue ehitise või renoveeritava hoonega – meie oskused ja teadmised on alati

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.