Rohkema info nägemiseks:

ANMIAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
EnjoythewoodEstonia pakub kvaliteetseid ja stiilseid aksessuaare ning kodukaunistusi, mis on valmistatud naturaalsetest materjalidest armastusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid kvaliteetseid ja stiilseid kingitusi, mis rõõmustaksid nii sind ennast kui ka kingisaajat? EnjoythewoodEstonia on just see koht, kus leidub aksessuaare, mis on valmistatud armastuse ja tähelepanuga naturaalsetest materjalidest. Meie tootevalik hõlmab nahast ja puidust eksklusiivseid loominguid, mis sobivad igaks sündmuseks ja rõõmustavad nii väikeseid kui suuri.

Mis teeb EnjoythewoodEstonia eriliseks? See on meie unikaalsete toodete kvaliteet ja isikupära. Iga ese meie valikus on käsitööna valmistatud, tagades selle erilisuse ja vastupidavuse. Alates väikestest suveniiridest kuni suuremate kingitusteni, pakume tooteid, mida ei leia tavalistest kauplustest. Lisaks sellele on meie tootevalikus erineva hinnaklassiga esemeid, mis sobivad igale eelarvele. Seega, otsid sa siis midagi lihtsat ja isiklikku või suurejoonelist kingitust, oleme kindlad, et leiad midagi, mis rõõmustab sind ja kingisaajat.

EnjoythewoodEstonia on valmis saatma kaupa mitte ainult üle Eesti, vaid ka naaberriikidesse nagu Läti, Leedu ja Soome. Kui soovid tellida meie tooteid teistesse riikidesse, pole muret - võta meiega ühendust, ja kindlasti leiame koos sobiva lahenduse. Lisaks oleme uhked, et oleme Ukraina ettevõtte Enjoy The Wood ametlik partner ja toome nende ainulaadsed tooted Baltimaadesse.

Enjoy The Wood on alates 2014. aastast aidanud klientidel muuta oma unistused reaalsuseks. Meie missiooniks on tuua rõõmu, looduslikku ilu ja inspiratsiooni inimeste kodudesse, kontoritesse ja ellu. Meie eesmärk on teha maailm paremaks ühe ainulaadse kingituse ja aksessuaariga korraga.

Kui soovid saada osa Enjoy The Wood maailmast ja leida endale või oma lähedastele midagi erilist, võta meiega ühendust. Oleme valmis aitama teil leida kõige sobivamad kingitused ja aksessuaarid, mis väljendavad teie isikupära ja kvaliteetseid maitseid. Muuda oma kingitused ja kodu eriliseks EnjoythewoodEstonia abiga.

Tutvuge tootevalikuga meie e-poes juba täna!

KONTAKT

ANMIAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Olen alati armastanud naturaalsetest materjalidest valmistatud aksessuaare, ja EnjoythewoodEstonia pakub just seda. Nende puust ehted ja nahast käekotid on nii stiilsed ja mõnusad kanda.

- Mart T.

Tellisin nende nahast rahakoti ja see on vastu pidanud igapäevasele kasutamisele, näidates endiselt välja nagu uus. Nende kvaliteetne käsitöö on tõesti muljetavaldav, ja ma kindlasti tellin neilt veel.

- Liisa M.

Tellisin ühe nende kauni puidust graveeritud pildiraami ja kingisaajad olid lihtsalt sillas! Kvaliteet ja unikaalsus on märksõnad, mis iseloomustavad nende tooteid. Soovitan neid kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ANMIAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Anmiar on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne ja kvaliteetne kodusisustus- ja nahktoodete jaemüüja interneti teel. OÜ Anmiar on pühendunud oma klientidele ainulaadsete ja kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis aitavad muuta nende kodud ilusamaks ja mugavamaks. Aruandeperioodil ei olnud ettevõttel töötajaid ja tasusid ei makstud. See on üsna tavaline uute ettevõtete puhul, kuna nad keskenduvad sageli esialgu oma toodete ja teenuste arendamisele ja turustamisele, enne kui nad hakkavad laienema ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada nahast aksessuaare?

Nahast valmistatud aksessuaarid on stiilsed, vastupidavad ja ajatud. Nahk on looduslik materjal, mis muudab iga aksessuaari ainulaadseks, kuna nahal on oma teks
ssb.ee
Nahast valmistatud aksessuaarid on stiilsed, vastupidavad ja ajatud. Nahk on looduslik materjal, mis muudab iga aksessuaari ainulaadseks, kuna nahal on oma tekstuur, värvid ja mustrid. Nahk on ka vastupidav materjal, mis kestab aastaid ning muutub ajaga veelgi kaunimaks, kui seda korralikult hooldada. Üks suurimaid eeliseid nahast aksessuaaride juures on nende mitmekülgsus. Nahast võib valmistada erinevaid aksessuaare nagu rahakotid, kotid, vööd, kindad, mütsid ja palju muud. Lisaks on nahast aksessuaarid saadaval erinevates värvitoonides ja stiilides, mis võimaldavad leida sobiva aksessuaari

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.