Rohkema info nägemiseks:

WAKEPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 864; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WAKEPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

WAKEPARK OÜ hetkeolukord

Juba 864 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wakepark OÜ alustas oma tegevust 2020 aastal. Ettevõtte opereerib Põltsamaa vallas, Kamari järvel asuvat Eesti esimest ringkaabliparki

WPark. Pargis on võimalik harrastada veelaua sõitu kahel kaablil - 5-mastilisel ringkaablil ning 2-mastilisel kaablil. Lisaks on keskuses vee pealne batuudilinnak, värskelt valminud postidel asetsev seikluspark, palli- ning mänguväljakud. Samuti on suve perioodil iga päevaselt avatud kohvik ning pakume majutusteenust.

Käesolev majandusaasta aruanne kajastab perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022.

Ettevõtte majandusaasta käibeks kujunes 200 tuhat eurot.

Majandusaasta kahjum oli suuresti tingitud kohviku opereerimisega seotud suurtest kuludest. Suur kaadrivoolavus ei võimaldanud lühikese hooaja jooksul saavutada stabiilsust, mis tagaks postiivse tulemi. Lisaks võtsime hooajaks rendile Heleni Maja, et pakkuda klientidele ning oma töötajatele majutus võimalust. Kahjuks peale lepingu sõlmimist selgusid kinnisvaral täiendavad puudused, mis ei võimaldanud maja klientidele sellises mahus välja rentida nagu algselt plaan ette nägi.

Ettevõtte kasumlikkus on suuresti mõjutatav ilmastikust ning hooajalisusest. Jätkuva kasvu tagamiseks tuleb tegelda nende riskide maandamisega.

2022 aastal ehitati Kamari järve äärde täismõõdus postidel asetsev seikluspark. Pargi ehitust aitas finantseerida EAS. Lisanduvad atraktsioonid

Wpargis vaba aja veetmiseks võimaldavad ettevõttel pakkuda kleintidele kompaktsemat teenust ning meelitada kliente veetma pikemalt aega

Põltsamaal. Suve jooksul korraldame palju erinevaid laagreid, üritusi ja sündmusi, et tutvustada Wparki ning Põltsamaad kui turismi sihtkohta ning koolitada inimesi veelauda sõitma, et suurendada harrastajate hulka Eestis.

Töötajate arv 2022 hooajal oli keskmiselt 11 töötajat ning tööjõukulu 82 tuhat eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb 3 liikmest kellele 2022 aastal juhatuse liikme tasu ei makstud.

Äriühing jätkab tegevust valitud põhitegevusalal 2023 aastal.

Eeloleval majandusaastal on planeeritud tegevused netovara miinimum nõude taastamiseks. Kuna ettevõtte võlausaldajateks on omanikud ning nendega seotud ettevõtted, siis ettevõtte on jätkuvalt tegutsev.

WAKEPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.