Rohkema info nägemiseks:

JAKSI TULEKOLDED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ahjude, pliitide, kaminate, korstnate ja väliköökide ehitamisele, pakkudes klientidele mitmekülgseid lahendusi soojuse ja hubasuse loomiseks kodudes ja välitingimustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus süda soojaks saab ja mälestusi luuakse. Jaksi Tulekolled OÜ on pühendunud sellele, et tuua teie koju ja aeda soojust ning hubasust, luues mitmekülgseid kütte- ja köögilahendusi. Meie ettevõte on spetsialiseerunud ahjude, pliitide, kaminate, korstnate ja väliköökide ehitamisele, pakkudes klientidele unikaalseid võimalusi nautida mugavust ja stiili nii siseruumides kui ka õues.

Meie kujundatud ja ehitatud ahjud ja pliidid on rohkemat kui lihtsalt köögiseadmed - need on kodu südamed, kus valmivad maitsvad road ja loovad sooja atmosfääri. Olenemata sellest, kas soovite traditsioonilist kaminaahju või kaasaegset pliiti, pakume mitmekülgseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja stiilile.

Meie ekspertide meisterdatud kaminate ja korstnatega saate muuta oma eluruumi hubaseks ja romantiliseks paigaks. Lisaks sellele pakume ka korstnate ehitus- ja hooldusteenuseid, et tagada nende ohutus ja tõhusus. Kaminarõõm on meie kirg, ja me teeme kõik endast oleneva, et see teie koju tuua.

Väliköök on ideaalne võimalus ühendada värskes õhus viibimine ja hea toit. Meie väliköögid on kohandatavad vastavalt teie soovidele ja aia suurusele, pakkudes võimalust luua õues oma unistuste toidukogemus. Oleme varustatud nii disaini kui ka praktilise teadmisega, et teie väliköök oleks täiuslik igas aspektis.

Ootame teid ühinema meie rahulolevate klientide hulka, kes on juba avastanud meie kire ja pühendumuse koduse soojust ja mugavust luua. Kui soovite lisateavet või soovite alustada projekti, mis muudab teie kodu või aia veelgi paremaks paigaks, võtke meiega julgesti ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis teie ideid ellu viima ja tagama, et teie unistused saavad reaalsuseks.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

kontakt

JAKSI TULEKOLDED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Suvel ainult väliköögis kokkamegi! Tänan väliköögi eest!

- Kaspar S.

Korstnate parandamine sujus kiirelt. Aitäh abi eest!

- Kati P.

Jaksi Tulekolded OÜ tehtud ahi annab hästi soojust ja näeb ka ilus välja!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Soojamüür ja selle vajalikkus

Kodu on koht, kus me kõik soovime end tunda mugavalt ja turvaliselt. Üks oluline aspekt, mis aitab tagada kodu mugavustaset ja energiatõhusust, on soojamüür. See mängib olulist rolli soojuse säilitamisel ja energiakulude vähendamisel. Selles artiklis uurime, mis on soojamüür, miks see on vajalik ja kuidas seda ehitada. Soojamüür, tuntud ka kui soojusisolatsiooni müür, on ehitusdetail, mis paigaldatakse hoone välis- või siseseintele, et vähendada soojuse kadu. See koosneb erinevatest materjalidest, näiteks isolatsioonist, tihenditest ja plokkidest, ning selle eesmärk on hoida soojus hoones

Dropdown

kõik artiklid

Milleks väliköögid?

Suvi on aeg, mil loodus kutsub meid õue, et nautida päikesepaistet, värsket õhku ja meeldejäävaid hetki sõprade ja perega. Üks parimaid viise seda teha on avada
ssb.ee
Suvi on aeg, mil loodus kutsub meid õue, et nautida päikesepaistet, värsket õhku ja meeldejäävaid hetki sõprade ja perega. Üks parimaid viise seda teha on avada oma kodu aias või terrassil väliköök. Väliköögid on muutunud üha populaarsemaks ja põhjuseid selleks on mitmeid. Selles artiklis vaatleme, miks väliköögid on nii ahvatlevad ja miks peaksite kaaluma ühe oma kodu juurde lisamist. Väliköökide suurim võlu on see, et nad võimaldavad teil süüa ja toitu valmistada vabas õhus. Kui tavaline siseruumide köök on sageli piiratud ruumiga, siis väliköök laiendab piire. See annab teile võimaluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.