Rohkema info nägemiseks:

TAUBE CATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1143; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta TAUBE CATERING OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus maitse kohtub peensusetundega, kus iga suutäis on teekond läbi erakordsete maitsete ja iga üritus muutub meeldejäävaks pidusöögiks. TAUBE CATERING OÜ juures ei ole me lihtsalt toidu pakkujad; me loome kogemusi, mis püsivad maitsemeeltes ja kõlavad südames.

Meie missioon on lihtne, ent sügav: Meie erialaks on esmaklassiliste catering-teenuste pakkumine messidel ja ettevõtete üritustel. See on meie olemasolu nurgakivi, lubadus, mida me igale kliendile anname, ja kogemus, mida me igal sündmusel pakume. Intiimsetest ettevõtte koosolekutest suurte messideni, meie kulinaarne oskusteave on teie võti edukuse maitsvaks tähistamiseks.

Detailidele terava pilgu ja täiuslikkuse kirgliku armastusega töötavad meie kokad ja ürituste spetsialistid väsimatult, et teie ürituse catering oleks midagi enamat kui suurepärane. Me hangime parimaid koostisosi, kasutame uuenduslikke kokkamistehnikaid ja esitleme oma roogasid viisil, mis rõõmustab meeli. Meie menüüd on loodud peegeldama teie ürituse olemust, luues maitse ja meisterlikkuse sujuva ühenduse.

Kui liigute läbi messide sagivate koridoride või osalete ettevõtte ürituste dünaamilises õhkkonnas, laske TAUBE CATERING OÜ olla vaikne kangelane, mis tõstab teie ürituse uuele tasemele. Meie loosungiga, Naudi edu!, kutsume teid nautima kulinaarset kogemust, mis rahuldab teie maitsemeeli ja aitab kaasa teie ürituse edule.

Liituge meiega maitse, kvaliteedi ja tipptaseme tähistamisel. Muutkem teie järgmine üritus unustamatuks teekonnaks läbi catering-kunsti. TAUBE CATERING OÜ juures on iga söögikord meistriteos ja iga üritus võimalus edu nautida.

Kontakt

TAUBE CATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Suurepärane teenindus ja maitsvad toidud! Meie üritus õnnestus tänu teie cateringile.

- Jaan T.

Elegantne ja maitsev catering! Meie külalised olid vaimustuses.

- Laura P.

Professionaalne ja detailideni läbimõeldud teenindus. Aitäh!

TAUBE CATERING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Taube Catering on 2020.a. juunis asutatud ettevõte, osakapitaliga 2500 eurot. Ettevõtte põhitegevusalaks on toitlustamine. 2022.a. majandusaastal tegutses ettevõte oma põhitegevusalal. Majandusaasta müügitulu on 103 427 eurot, tulemiks kujunes kahjum summas 16 173 eurot. Järgneval majandusaastal plaanitakse jätkata tegevust endiselt põhitegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas jätkusuutlik toitlustus saab minu ürituse keskkonnamõju vähendada?

Jätkusuutlik toitlustus on kontseptsioon, mis ühendab keskkonnahoidu, sotsiaalset vastutust ja majanduslikku elujõulisust toitlustatud ürituste planeerimisel ja
ssb.ee
Jätkusuutlik toitlustus on kontseptsioon, mis ühendab keskkonnahoidu, sotsiaalset vastutust ja majanduslikku elujõulisust toitlustatud ürituste planeerimisel ja läbiviimisel. See on teadlike valikute tegemine, mis minimeerivad ökoloogilist jalajälge, pakkudes samal ajal kvaliteetset toitu ja teenuseid. Ajastul, kus kliimamuutused ja keskkonnakahjustused on pakilised mured, kerkib jätkusuutlik toitlustus esile kui ürituste planeerimise oluline aspekt. See ei ole ainult toidu pakkumine; see on tegemine viisil, mis austab meie planeeti ja selle ressursse. Jätkusuutliku toitlustuse valimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.