Rohkema info nägemiseks:

KÖUSIKODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1440; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta KÖUSIKODU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus leegi virvendus ja lõhna sosin võivad muuta ruumid pelgupaikadeks. KÖUSIKODU OÜ usub, et õige õhkkond võib muuta maja koduks ja hetke mälestuseks. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: me loome ja kureerime erakordset valikut lõhnaküünlaid, ruumilõhnastajaid ja kodukaupu, et tõsta teie elamiskogemust.

Meie teekond algas kirglikust soovist luua harmooniline õhkkond igasse teie eluruumi nurka. Me mõistame, et kodu olemus ei peitu ainult selle välimuses, vaid ka selles, kuidas see paneb teid tundma. Seetõttu on meie lõhnaküünlad loodud selleks, et mähkida teid mugavuse kookonisse, meie ruumilõhnastajad ja ruumipihustid värskendavad teie ruumi ja meie kingikomplektid jagavad lõhnava kodu rõõmu teie lähedastega.

Iga meie dekoratiivküünal on kunstiteos, mis on loodud mitte ainult teie ruumi valgustamiseks, vaid ka keskpunktiks, mis kutsub esile vestlust. Meie dekoratiivalused on täiuslikud kaaslased, mis tõstavad esile meie küünalde ilu ja stabiilsust. Neile, kes hindavad peensusi, lisavad meie sisustustekstiilid elegantsi puudutuse, samal ajal kui meie valgustid ja lambid heidavad sooja kuma, mis kutsub esile lõõgastumist ja mugavust.

KÖUSIKODU OÜ südames on pühendumus kvaliteedile ja loovusele. Me hangime parimaid materjale ja teeme koostööd osavate käsitöölistega, et tuua teieni tooted, mis peavad vastu ajale. Meie slogan, Valgusta. Lõhnasta. Inspireeri!, võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult teie kodu heledamaks muutmiseks, vaid ka selle sisustamiseks olemusega, mis inspireerib teie elu.

Liituge meiega sellel meelelise teekonnal ja laske KÖUSIKODU OÜ-l olla teie kõige kallimate hetkede taustaks. Avastage kollektsioon, mis kõnetab teid ja laske meil aidata teil muuta teie kodu peegelduseks sellest, kes te olete ja mida armastate.

Lisateabe saamiseks või meie valiku uurimiseks külastage meie Poodi või võtke meiega ühendust aadressil info@kousikodu.ee. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et olla kursis meie viimaste loomingu ja inspiratsioonidega.

uuri lisaks

KÖUSIKODU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Küünalde lõhnad on õrnad ja looduslikud, just nagu lubatud.

- Sarah G.

Olen leidnud uue lemmiklõhna! Sojavaha küünlad on suurepärased.

- Kristiina E.

Meie pere lemmikud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet hubase õhkkonna loomiseks lõhnaküünaldega

Hubase õhkkonna loomine kodus tähendab kõigi meelte kaasamist ja sageli alahinnatakse lõhna jõudu. Hoolikalt valitud lõhnaküünal võib ruumi muuta, mitte ainult oma aroomiga, vaid ka oma soojalt kutsuva helgiga. Lõhnaküünlad on kodukujunduses võtmetähtsusega element, pakkudes lihtsat, kuid tõhusat viisi mis tahes ruumi õhkkonna parandamiseks. Nad võivad esile kutsuda mälestusi, soodustada lõõgastumist ja isegi tõsta teie tuju. Nõuanne 1: Valige õige lõhn Lõhnad koosnevad tipu-, kesk- ja põhinootidest. Tipunoodid on esimene mulje, kesknoodid moodustavad lõhna südame ja põhinoodid annavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida koju sobiv lõhn?

Lõhna jõud on vaieldamatu. See võib meid viia kaugetesse mälestustesse, esile kutsuda emotsioone ja parandada meie keskkonda. Hoolikalt valitud toalõhn võib muu
ssb.ee
Lõhna jõud on vaieldamatu. See võib meid viia kaugetesse mälestustesse, esile kutsuda emotsioone ja parandada meie keskkonda. Hoolikalt valitud toalõhn võib muuta ruumi õhkkonda, muutes selle kutsuvamaks ja mugavamaks. Uuringud on näidanud, et teatud lõhnadel võib olla sügav mõju meie meeleolule ja heaolule. Lavendli rahustavast mõjust kuni tsitruse energiat andva toimeni - õige lõhna kaasamine oma koju võib kaasa aidata harmoonia ja tasakaalu tundele. Oma lõhnaeelistuste määratlemine Lõhnapered on iga lõhna aluseks. Alates lillelisest kuni puiduseni - nende kategooriate mõistmine aitab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.