Rohkema info nägemiseks:

USKUMATU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid teenuseid, olles spetsialiseerunud külalistemaja teenustele, kus saab nautida hubast atmosfääri, tellida sündmuste korraldamiseks sobivaid ruume, olgu selleks siis sünnipäevapeod, ärilõunad või muud üritused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus erakordne saab standardiks ja iga eine on seiklus sinu maitsemeeltele. Paides Keskväljaku südames asuv kohvik Uskumatu ei ole lihtsalt kohvik, see on sihtkoht neile, kes hindavad elu peenemaid asju - suurepärast toitu, kutsuvat atmosfääri ja unustamatuid elamusi.

Alates hetkest, mil astud sisse, võtab sind vastu hubase keskkonna soe embus, mis on täiuslik intiimseteks kogunemisteks, elavateks tähistamisteks või rahulikuks taganemiseks üksikule einestajale. Meie menüü on tunnistuseks kulinaarsele tipptasemele. Iga roog on meistriteos, mis on valmistatud värsketest koostisosadest ja suurima hoolitsusega meie kirglike kokkade poolt.

Naudi meie buffeed

Meie buffee valik on meeltele pidusöök, pakkudes laia maitsete valikut, mis sobib igaühele. Olgu sul isu millegi kerge ja värskendava või rammusa ja rahuldava järele, leiad selle siit.

Maitske meie allkirjaga kokteile

Meie kokteilimenüü on elu tähistamine, esitledes mitmesuguseid jooke, mis on sama ainulaadsed kui maitsvad. Klassikalistest kokteilidest uuenduslike loomisteni, iga kokteil on segatud täiuslikkuseni.

Peatu meie juures

Otsid majutust? Meie külalistemaja pakub rahulikku põgenemist tubadega, millel on vaade terrassidele ja aiale. Mugavus on võtmetähtsusega, ühiskasutatavad vannitoad, voodipesu ja rätikud tagavad rahuliku peatumise. Ideaalne peredele, meie külalistemaja on sinu teine kodu.

Tutvu menüüga

Meie hooajaline menüü on teekond läbi tekstuuride, värvi ja muidugi maitsete. Sukeldu meie pitsavalikusse, kus iga ~32 cm pizza on maitsete sümfoonia, alates tulisest 'Super Diavola' kuni klassikalise 'Margherita'ni. Avasta 'Frutti Di Mare', et saada osa ookeani maitsenaudingutest, või 'Badoara' suitsuse ja vürtsika löögi jaoks.

Uskumatu OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt kohvik; oleme sündmuste korraldamise ja cateringi keskus, mis lubab jätta kestva mulje. Liitu meiega kogemuseks, mis on tõeliselt uskumatu.

Broneeri oma laud või tuba juba täna ja asu kulinaarsele teekonnale, mida soovid kogeda ikka ja jälle. Kohvik Uskumatu - koht, kus iga külastus on tähistamise põhjus.

USKUMATU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis

Ärilõuna oli meeldivalt hubane ja einestamine taskukohane. Soovitan!

- Kadri

Hostelis nautisin rahulikku aiavaadet. Peretoad olid mugavad ja hubased.

- Meelis

Catering-teenus oli professionaalne ja ürituse korraldamine sujus ladusalt.

5 proovimist väärt rooga meie kohvikus

Meie menüü koosneb roogadest, mis rahuldavad meie mitmekesise kliendibaasi maitsemeeli. Meie toit on kulinaarne rännak, kus iga roog on meie kvaliteedi, loovuse ja maitse pühendumuse peegeldus. Siin on mõned näiteid meie toitudest, mille üle oleme väga uhked. Avastage meie buffee maitseid Meie suitsulõhe on kala suitsutamise kunsti tunnistus. Kõige värskematest vetest pärineva kala iga viil on tasakaalus suitsuse maitse ja lõhe loomulike maitsete vahel. Lõhe serveeritakse koos kreemja tillikastme ja kapparitega, muutes selle vastupandamatuks eelroaks. Taimetoitlaste jaoks on peakokk ette

Dropdown

kõik artiklid

Täiusliku kokteili segamine: meie baarmenite näpunäited

Kokteilide valmistamine on enamat kui lihtsalt alkoholi segamine karastusjoogiga; see on kunstivorm, mis nõuab teadmisi, oskusi ja loovuse puudutust. Meie baarm
ssb.ee
Kokteilide valmistamine on enamat kui lihtsalt alkoholi segamine karastusjoogiga; see on kunstivorm, mis nõuab teadmisi, oskusi ja loovuse puudutust. Meie baarmenid on kogenud kunstnikud kokteilide valmistamise valdkonnas ja nad on siin, et jagada oma saladusi, mis aitavad teil segada täiuslikku kokteili. Hädavajalikud koostisosad suurepärase kokteili jaoks Õige alkoholi valimine on kokteili loomise esimene samm. Olgu selleks viin, džinn, rumm, tekiila või viski, alkoholi kvaliteet mõjutab suuresti teie joogi maitset. Värskete mahlade, käsitööna valmistatud karastusjookide ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.