Rohkema info nägemiseks:

KRESA DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Veebiabi on innovatiivne pere-ettevõte, mille eesmärk on aidata väikeseid ja mikroettevõtteid saavutada oma veebieesmärke.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Veebiabi on spetsialiseerunud kvaliteetsete veebilahenduste pakkumisele, et aidata väike- ja mikroettevõtetel saavutada oma eesmärke veebis. Meie eesmärk on luua kodulehti, mis on lihtsad, funktsionaalsed ja efektiivsed, et meie kliendid saaksid keskenduda oma äri kasvatamisele.

Oleme pere-ettevõte, mille looja on Sanne Servet, kogenud veebiarendaja ja digistrateeg. Sanne on oma loovuse ja kirglikkuse suunanud veebiarendusse, tuues kaasa oma teadmised ja kogemused, et aidata klientidel luua veebilehti, mis tõeliselt toimivad. Meie töö keskendub kliendikesksusele ja detailidele, et tagada parim võimalik tulemus iga projekti puhul. Teeme tihedat koostööd iga kliendiga, et mõista nende vajadusi ja pakkuda neile lahendusi, mis vastavad nende ootustele ja eesmärkidele.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas üheheküljelisi lehti, e-poode ja teenuste veebilehti. Üheheküljeline leht on ideaalne lihtsate ja tõhusate esitluste jaoks, kus kogu vajalik info mahtub ühele lehele. E-poodide loomine WooCommerce'i platvormil võimaldab müüa erinevaid tooteid, pakkudes samas mugavat maksete töötlemise süsteemi. Teenuste veebilehed, mida loome, hõlmavad kõik vajalikud funktsioonid, sealhulgas broneerimissüsteeme ja teiste teenuste integreerimist.

Lisaks veebilehtede loomisele pakume ka paindlikke haldusteenuseid, et tagada teie veebilehe pidev tõrgeteta toimimine. Meie haldusteenused hõlmavad tehnilist tuge, lihtsaid sisumuudatusi ja turvamonitooringut, et teie veebileht oleks alati ajakohane ja turvaline.

Meie töö põhineb pideval suhtlemisel ja koostööl, et saavutada parim tulemus. Kliendisuhtlus on meie jaoks äärmiselt oluline, et mõista teie vajadusi ja pakkuda sobivaid lahendusi. Meie eesmärk on luua veebilehti, mis aitavad teil oma äri edendada ja saavutada oma veebieesmärke. Veebiabi on siin, et aidata teil internetis silma paista ja oma ettevõtet edukalt juhtida.

kodulehele

KRESA DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marika Juusu

Sanne ei ole mitte ainult suurepärane suhtleja, vaid ka proaktiivne mõtleja, kes alati otsib parimaid lahendusi tellija vajadustele. Soovitan!

- Egert Laas

Meil on väga vedanud, et meil on selline partner kelle peale saame alati loota. Suhtlus on alati kiire ja mõistev!

5 põhjust, miks teie ettevõte vajab professionaalset veebisaiti

Tänapäeva digiajastul ei ole professionaalne veebisait mitte ainult luksus; see on vajalik kõikide suurustega ettevõtetele. Veebisait toimib teie ettevõtte digitaalse esindusena ja see on sageli esimene kontakt teie ettevõtte ja potentsiaalsete klientide vahel. KRESA DISAIN OÜ mõistab veebisaidi kriitilist rolli eduka veebikohaloleku loomisel. Põhjus 1: Usaldusväärsus ja esmamulje Professionaalne veebisait on võti usaldusväärsuse loomiseks teie tööstusharus. See näitab, et võtate oma äri tõsiselt ja olete pühendunud professionaalse teenuse või toote pakkumisele. Hästi kujundatud veebisait

Dropdown

kõik artiklid

Veebiabi haldusteenused: tehniline tugi ja regulaarne ülevaatus

Veebiabi pakub laia valikut haldusteenuseid, mis on mõeldud selleks, et sinu koduleht oleks alati heas korras, turvaline ja ajakohane. Meie teenused on loodud,
ssb.ee
Veebiabi pakub laia valikut haldusteenuseid, mis on mõeldud selleks, et sinu koduleht oleks alati heas korras, turvaline ja ajakohane. Meie teenused on loodud, et pakkuda sulle muretut veebihaldust, olgu sinu vajaduseks lihtsad muudatused või pidev lehe jälgimine. Alates 70 € kuus saad valida endale sobiva teenusepaketi, mis tagab, et sinu veebileht töötab probleemideta ja vastab kõigile nõudmistele. Lihtne Veebiabi pakett, mis maksab alates 70 € kuus, sisaldab kõiki põhilisi teenuseid, mida vajad oma kodulehe tõrgeteta toimimise tagamiseks. See sisaldab tehnilist tuge, mille puhul saad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.