Rohkema info nägemiseks:

FOODBLISS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Foodbliss OÜ pakub esmaklassilist cateringiteenust, mis hõlmab gurmeetoite à la carte-st kuni suuremahuliste ürituste buffeedeni. Lisaks pakutakse päevapakkumisi ning soojade ja külmade laudade valikut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus maitse kohtub peensusetega ja iga söögikord on maitsepidu. FOODBLISS OÜ-s usume, et hea toit on õnne nurgakivi ja meie missiooniks on tuua see rõõm teie lauale. Meie lugu ei räägi ainult toidust; see on lugu kogemustest, mida toit suudab luua, mälestustest, mida see suudab säilitada, ja naeratustest, mida see suudab esile kutsuda.

Oma köögi südamest, Arturi Trahterist, teie ürituse mugavuseni pakume mitmekesist valikut catering-teenuseid, mis kindlasti rõõmustavad teie maitsemeeli. Olgu selleks täiuslik a la carte eine, soe ja külm laud teie eriliseks sündmuseks või lihtne, kuid elegantne kohvipaus, meie meeskond on pühendunud kulinaarsete meistriteoste loomisele, mis peegeldavad meie kirge suurepärasuse vastu.

Omaks võtke filosoof Sokratese sõnad, kes kunagi ütles: "Head inimesed söövad ja joovad, et elada." Lubage meil viia teid gastronoomilisele teekonnale, kus iga amps on tunnistus meie pühendumusest teie rahulolule. FOODBLISS OÜ-ga valite mitte ainult catering-teenuse pakkuja; valite partneri, kes mõistab teie ürituse edu tähtsust.

Liituge meiega meie teekonnal, et muuta iga söögikord hetkeks, mida hoida. Naudi iga suutäie õndsust! Võtke meiega ühendust juba täna, et planeerida oma järgmine üritus ja lubage meil näidata teile tõelist külalislahkust.

Küsimuste ja menüü kohandamise osas võtke meiega ühendust numbril +372 56562074 või e-posti teel aadressil artur@arturcatering.ee. Teie teekond suurepärase söögikogemuse poole algab FOODBLISS OÜ-st.

FOODBLISS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rauno T.

Imeline toit ja suurepärane teenindus!

- Tiina V.

Toitlustus oli täiuslikult korraldatud ja maitses imeliselt!

- Marta K.

Nõude rentimine oli mugav ja kvaliteetne teenus.

5 nõuannet ideaalse pulmapeo toitlustaja valimiseks

Õige toitlustaja valimine oma pulmapeoks on sama oluline kui peokoha või kleidi valik. See on osa meelelise kogemuse loomisest, mis täiendab teie erilist päeva. FOODBLISS OÜ mõistab selle otsuse tähtsust ja on siin, et teid protsessis juhendada. Oma pulma visiooni mõistmine Teie pulmateema seab tooni kogu üritusele ja toit peaks olema selle peegeldus. Olgu teie eelistuseks maalähedane hõng või elegantne õhtune koosviibimine, veenduge, et valitud toitlustajal oleks võime oma pakkumisi teie kontseptsiooniga sobitada. Arvestage oma külaliste dieetvajadustega - taimetoitlane, vegan,

Dropdown

kõik artiklid

Kohvipausi kunst: koosolekute tõhustamine

Kohvipaus on armastatud rituaal töökohtades ja sotsiaalsetel koosviibimistel üle kogu maailma. See on hetk pausiks, värskenduseks ja ühenduse loomiseks. Kuid mi
ssb.ee
Kohvipaus on armastatud rituaal töökohtades ja sotsiaalsetel koosviibimistel üle kogu maailma. See on hetk pausiks, värskenduseks ja ühenduse loomiseks. Kuid mis oleks, kui me suudaksime selle lihtsa vaheaja muuta kunstivormiks, mis tõstab meie koosolekuid ja üritusi? Uurime kohvipausi potentsiaali ja kuidas see võib teie järgmist kogunemist tõsta. Kohvipausidel on pikk ajalugu, ulatudes tagasi 19. sajandisse, kui need olid vabrikutöötajatele hädavajalikud hingetõmbehetked. Tänapäeval on need endiselt ettevõtlusmaailma lahutamatu osa, sümboliseerides kaaslaste vahelist ühtsust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.