Rohkema info nägemiseks:

EESTI MÄRGALADE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MÄRGALADE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI MÄRGALADE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Märgalade Ühing jätkas 2022. aastal oma põhikirjalist tegevust, mille eesmärkideks on Eesti looduse, sealhulgas soode ja märgalade uurimine, kaitse ja tutvustamine.

Üldandmed

MTÜ Eesti Märgalade Ühing asutati 21.aprillil 2001 ja registreeriti Pärnu Maakohtu registriosakonnas 22. märtsil 2002 kell 09.32 registrikoodiga 80159743. Ühingu eesmärgiks on aidata kaasa Eesti märgalade (loodus)väärtuste teadvustamisele, märgalade kaitsele ja arukale majandamisele, märgalade ja nendega seonduvate loodusressursside säästlikule kasutamisele. Ühingus on 32 liiget.

Juhatus

Juhatuse esimees: Marko Kohv, Juhatuse liikmed: Marika Kose ja Raimo Pajula.

Juhatus on 2022 aastal olnud e-posti vahetuses seoses jooksvate küsimustega.

Vabatahtlik töö

Ühingu liikmed on teinud ühingusse puutuvat tööd vabatahtlikult, kaasa arvatud ühingu juhtimine, kodulehe pidamine ja täiendamine, aruandluse korraldamine ja jooksvad küsimused. Tasu on makstud juhtudel, kui tegemist on mõne projektipõhise tööga ning selle eest on ette nähtud tasu.

Ülevaade tegevusest 02.02.2022 üldkoosolek Tartus. Kinnitati olemasoleva juhatuse jätkamine kolmeks aastaks.

Veebruar – august 2022 Kaevandatavate soode nimekirja läbivaatusprotsessis osalemine.

Märts, 2022 – Waterlands projekti ettevalmistaval koosolekul osalemine Klaara-Manni puhkekeskuses, SOODE raamatu idee 22-26. August 2022 Tartu Ülikooli Droonikooli korralduses osalemine (M Kohv)

September 2022 - … Soode tegevuskava koostamise leping Keskkonnaametiga R Pajula, M Ilomets. Töörühma moodustamine. Tegevuskava koostamisega alustamine.

EESTI MÄRGALADE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.