Rohkema info nägemiseks:

PEREKOOLITUSÜHING SINA JA MINA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 468; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEREKOOLITUSÜHING SINA JA kohta arvamuslugu!"

PEREKOOLITUSÜHING SINA JA MINA MTÜ hetkeolukord

Juba 468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Perekoolitusühing Sina ja Mina põhikirjaline eesmärk on: - aidata luua tingimused, et lastest kasvaksid iseseisvad, vastutusvõimelised ja loovad ühiskonnaliikmed - suurendada lapsevanemate ja lastega tegelejate teadlikkust asendamaks autoritaarsed kasvatusvõtted demokraatlikega ja seeläbi aidata kaasa vägivalla vähenemisele ühiskonnas - tõsta peresuhete kvaliteeti ja ennetada laste vaimse tervise probleemide teket ning laste tänavale sattumist - väärtustada lapsevanemate ja lastega töötajate rolli ja tööd

TEGEVUSVALDKONNAD 1) Gordon Training Internationali esindaja Eestis - koolitused Gordoni perekool ja Õpetajate kool 2) Lühikoolitused lapsevanematele ja spetsialistidele lapse arengu ja kasvatamise teemadel 3) Tasuline nõustamisteenus 4) Teavitustegevused 5) Tasuta e-loengud lapsevanematele ja spetsialistidele

MTÜ Perekoolitusühing Sina ja Mina on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja.

TEGEVUSED 2022. aastal: TEENUSTE PAKKUMINE – KOOLITUSED JA NÕUSTAMINE

Gordoni perekooli koolitused: 2022.a. toimus kokku 26 koolitust üle Eesti, millest võttis osa 169 osalejat.

Gordoni perekooli avatud registreerimisega koolitusgruppe oli kokku 14 ja tellitud gruppe 12.

Koolitused ja lühiloengud: viidi äbi laste arengu, kasvatamise ja suhtlemise teemalisi lühikoolitusi ja loenguid koostöös lasteasutuste, ettevõtete jm organisatsioonidega (nt Politsei-ja Piirivalveamet, erinevad kohalikud omavalitsused, koolid ja lasteaiad üle Eesti) tellimisel. Avalikke lühiloenguid lapsevanemetale 2022.a. ei toimunud.

Tasuline nõustamisteenus: võimalik pöörduda 9 erineva nõustaja poole Tallinnas, Haapsalus, Rakveres ja/või Tartus.

PROJEKTID

Rahastuse sai 2021.a. Sotsiaalministeeriumile esitatud projekt „Pere-ja lastesõbralikke väärtusi toetavad ning tasakaalukamad vanemad“, mille tegevused toimuvad 01.01.2022 – 31.12.2024. Loe lisaks siit.

TEAVITUSTEGEVUSED

Nõuanded lapse arengu ja peresuhete kohta organisatsiooni kodulehel (www.sinamina.ee) ja sotsiaalmeedias (https://www.facebook.com/sinamina).

Jätkuvalt tehti koostööd erinevate meediaväljaannetega, avaldades koolitajate ja nõustajate artikleid erinevates internetiportaalides, sotsiaalmeedias, trükistes.

ORGANISATSIOONI LIIKMED JA JUHTIMINE

MTÜ liikmete arv aasta lõpu seisuga oli 3, nendest 2 kuuluvad juhatusse.

PEREKOOLITUSÜHING SINA JA MINA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.