Rohkema info nägemiseks:

MAAGILISED LOODUSHINGED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 113; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAAGILISED LOODUSHINGED MTÜ kohta arvamuslugu!"

MAAGILISED LOODUSHINGED MTÜ hetkeolukord

Juba 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ juhatuse liige Heler Põld viis läbi erinevaid looduskosmeetika õpitubasid ja koolitusi Kuressaares ja ka mujal Saare maakonnas nagu Asva

Viikingiküla, Koigi raba, Mändjala, Pidula Forell, Tõnija küla ja Sadama talu Meiustes. Samuti toimusid koolitused Võru maakonnas Veetkal.

Olen valmistanud, tootnud, sildistanud, pakkinud, e-poes müünud erinevaid loodustooteid nagu käsitööseep, tahke šampoon, huulepalsam, vannisool, näokreem, salvid, lõhnakotikesed, mesilasvaha küünlad, teesegud, puidust ehted ja erinevad looduslikud viirukid ning tossukimbud.

Koostasin ja andsin välja taimetarkade trükise nimega Saare Kunksmoori Taimemaagia mis sobib hästi õppematerjaliks.

Olen käinud oma tooteid müümas Ehtne Turupäevadel ja teistel erinevatel laatadel, nii Saaremal kui ka mujal Eestis. Näiteks Risti, Tallinn ja

Võru.

Tooted on müügil kohalikes poodides nagu EHTNE pood Aurigas, Saarte Sahver, Kuressaare Lossi Suveniiripood ja Asva Viikingiküla. Tooted on kõik kahjuks realisatsiooni peal ja tihti tooted aeguvad ennem kui ostetakse ja ei saagi oma toodetelt kasu nagu loodad. Teine raske teema on see, et pisikesed poed on suurtes maksuraskustes. Väga pikka aega tuleb oma tulu kättesaamist oodata. Tallinnas on tooted müügis Viimsis

Maagipood ja Proua Rosen poekeses ja Pärnus Riia-Marii ökopooes.

Samuti olen loodustoodete edasimüüja, mida ise ei valmista nagu Palo Santo puitviirukid, erinevad küünlad, lilleveed ja eeterlikud õlid.Tervisekodu OÜ taimekaardid ja taimekalendrid on samuti müügiks.

Olen istutanud, kasvatanud ja korjanud aastaringselt ravimtaimi ja loodusande, katsetanud uusi loodustooteid ja ideid.

2023.a. varjutasid kõrged hinnad ja elu kallidus koolitusi kui toodete müüki. Inimesed soetasid laatadel väga vähe käsitööd. Koolitusi ka nappis sellepärast.Minu tooted kannavad brändi nime Saare Kunksmoor, mis on patendeeritud. Sel aastal võtsin kätte ja muutsin natuke oma disaini ja logode värve ja stiili. Et ikka juurde anda uut hingamist, head välja nägemist ja et kliendid märkaksid.

Igatahes olen võtnud MTÜ missiooniks inimesi aidata, valgustada, inspireerida, toetada, julgustada ja nakatada neid loodusega. Panen nad märkama puid ja taimi ja annan oskused edasi kuidas kõike neid häid tervistavaid ja kosutavaid loodustooteid oma kätega valmistada ja kasutada.

Saare Kunksmooride Koolis pakun praktilisi loodustoodete ja looduskosmeetika valmistamise koolitusi, õpitubasid ja põnevaid ravimtaimeretki erinevates keeltes.

Minu tooted kannavad brändi nime Saare Kunksmoor, mis on patendeeritud. Sel aastal võtsin kätte ja muutsin natuke oma disaini ja logode värve ja stiili. Et ikka juurde anda uut hingamist, head välja nägemist ja et kliendid märkaksid.

MAAGILISED LOODUSHINGED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.