Rohkema info nägemiseks:

SCALEWIRELESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 782; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SCALEWIRELESS OÜ kohta arvamuslugu!"

SCALEWIRELESS OÜ hetkeolukord

Juba 782 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ando Urbas (28.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Scalewireless OÜ-le keeruline. Eesmärgiks seatud videopildi põhiste analüütiliste teenuste pakkumise kasvustrateegia tuli pärast

Vene-Ukraina sõja puhkemist ümber hinnata. Teenuse sihtgrupp muutus ettevaatlikuks ja pani investeeringud pausile, müük ei edenenud. Kuigi turud korras andsid lootust pärast esmase ehmatuse leevenemist, aga siis hakkas mõju avaldama energiahindade ja inflatsiooni mõju. firma libises kahjumisse.

2022. aasta teises pooles keskendus firma taas rohkem teleteenuste osutamine ja arendamine, mis kasvas aastaga arvestatavaks tegevusalaks - koosolekute, seminaride, kontsertide jms salvestus- ja ülekandevõimaluse järele oli nõudlus pidev ja kasvav. Erinevalt eelmisest aastast, kui oli enim vaja hübriidseminaride ja koosolekute korraldamisel abi, kus suur osa osalejatest on liitunud videosilla (Zoom, Teams vms) vahendusel, oli 2022. aasta teiseks pooleks rõhk liikunud ürituste kvaliteetsele teenindamisele ja ka muusika, eriti kontsertmuusikast ülekannete tegemisele.

Turuolukorrale kohanemisega õnnestus 2022. aasta viimases kvartalis taas kasumlikult tegutsema hakata.

SCALEWIRELESS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.