Rohkema info nägemiseks:

KAPARELLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2213; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAPARELLA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates oma avamisest 1983. aastal on Provintsi Kohvik, tol ajal tuntud kui "Einelaud Turisti", olnud koduks soojale atmosfäärile ja maitsvatele toitudele. Sellest ajast peale on kohvik olnud kohtumispaigaks nii kohalikele kui ka külalistele, pakkudes alati midagi erilist.

Olles tõeline kogukonna süda, avame me oma uksed mitte ainult igapäevaeluks, vaid ka erilisteks sündmusteks. Kas soovite korraldada unustamatut sünnipäeva, pulma või äriüritust? Provintsi Kohvik on teie jaoks siin, et muuta iga sündmus meeldejäävaks.

Üks meie erilisemaid pakkumisi on võimalus rentida meie privaatne peoruum, kus mahutame mugavalt kuni 100 külalist. Lisaks saate nautida meie suurepärast toitlustust, mis rahuldab igasuguse maitsemeelte soovi. Olgu selleks siis rikkalik bankett, lõbus ärilõuna või intiimne kokkusaamine sõpradega, meie professionaalne meeskond tagab, et teie sündmus kulgeks sujuvalt ja meeldivalt.

Kui soovite oma sündmuse korraldamist väljapoole kohviku seinu, pakume ka cateringi teenust, viies meie maitsvad road otse teie valitud asukohta. Lisaks saate tellida meie käest torte, kringleid ja muud magusat peolauale, et tähistada erilist hetke täiuslikult.

Igapäevaselt pakume mitmekesist menüüd, kus lisaks alati populaarsetele roogadele leiate ka päevapakkumised, mis rõõmustavad nii kiiret eineotsijat kui ka gurmaane. Ning paar korda kuus saate meie juures nautida elavat muusikat, mis toob veelgi rohkem soojust ja rõõmu meie juba niigi hubasesse keskkonda.

Ükskõik, kas soovite nautida meie kohviku igapäevaelu võlusid või korraldada meie ruumides unustamatu sündmus, Provintsi Kohvik on alati teie jaoks olemas. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida koos parim lahendus teie järgmiseks sündmuseks.

Broneerimine ja lisainfo telefonil: 775 0223.

uuri lisaks

KAPARELLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristina K

Väga maitsavd söögid!!!Meeldiv teenindus.

Soovitan!

- Monika R

Väga head söögid,eriti meeldib meile majaburger (🤤) . Soovitan! Käisime samas maakonnas teisi kallemaid burgereid proovimas ja veendusime ,et Teie oma on ülekaalukalt parim 👍

- Maarja P

Taaskord väga ilus ja maitsev lõunasöök. Aitähh!

KAPARELLA OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Kaparella alustas äritegevust 10.09.2012.a. 2023 aastal oli OÜ Kaparella käive kokku 163 606 eurot. Tööjõukulud olid aruandeperioodil 44 621 eurot. OÜ Kaparella juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse liikmele tasu ei makstud. 2024 aasta eesmärgiks on OÜ Kaparella juhatus seadnud tegevuse jätkamise.

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb meie pitsad eriliseks?

Provintsi Kohviku pitsamenüü on tõeline maitseelamuste aare, kus iga amps toob kaasa rõõmu ja naudingut. Meie pitsad on valmistatud armastuse ja hoolikalt valit
ssb.ee
Provintsi Kohviku pitsamenüü on tõeline maitseelamuste aare, kus iga amps toob kaasa rõõmu ja naudingut. Meie pitsad on valmistatud armastuse ja hoolikalt valitud koostisosadega, et pakkuda teile parimat võimalikku maitseelamust. Üks meie lemmikutest on "Suitsukana" pitsa, kus suitsukana, sinihallitusjuust, paprika ja ananass sulanduvad omavahel täiuslikuks maitsekombinatsiooniks. See on ühtaegu nii sügavalt maitsev kui ka kergelt värskendav. Teine suurepärane valik on "Kebab" pitsa, mille mahlane kebab, sibul ja hapukurk pakuvad mõnusat kontrasti ning täidavad teie maitsemeeli rikkaliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.