Rohkema info nägemiseks:

FERME GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete aiahoonete ja terrasside valmistamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie aed muutub teie eluruumi pikenduseks, kohaks, kus stiil kohtub funktsionaalsusega ja iga ehitis on kvaliteetse käsitöö tunnistajaks. FERME GRUPP OÜ-s me ei ehita lihtsalt aiaehitisi; me loome teie välistingimustes pühapaiga.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kvaliteetsete aiahoonete ja terrasside valmistamisele, mis muudavad teie välistingimused võluvateks paikadeks. Me usume, et teie aed peaks olema teie isikliku stiili peegeldus ja pelgupaik lõõgastumiseks ning nautimiseks.

Meie valikus olevad aiahooned on loodud mitmekülgsuse silmas pidades, sobivad kasutamiseks alates rahulikust taganemiskohast, kodukontorist kuni meelelahutusruumini. Iga hoone on ehitatud parimatest materjalidest, tagades pikaajalise vastupidavuse elementidele. Meie detailidele pühendumine ja püüdlus tipptaseme poole on nähtav igas liitekohas, igas paneelis ja igas katusekivis.

Kui rääkida terrassidest, siis me mõistame, et need on teie aia esteetilise ja funktsionaalse võlu aluseks. Meie terrassid on loodud selleks, et luua sujuv üleminek seest välja, suurendades teie kodu ilu ja väärtust. Need on ideaalne koht perekoosviibimisteks, vaikseteks hommikukohvideks või lihtsalt päikese nautimiseks.

FERME GRUPP OÜ-ga ei osta te lihtsalt toodet; te investeerite elustiili. Elustiili, mis tähistab välistingimustes viibimist, hindab kvaliteeti ja omaks võtab mälestuste loomise rõõmu ruumis, mis on ainulaadselt teie oma. Loome Teie Välistingimustes Pühapaiga! ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Avastage meie kollektsiooni ja laske meil aidata teil teie välistingimuste elu ümber määratleda. Sest FERME GRUPP OÜ-s me ehitame rohkem kui lihtsalt aiahooneid ja terrasse; me ehitame unistusi.

Kontakt


+372 5629 0993

FERME GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erlend T.

Suurepärane terrassi ehitus!

Meie uus terrass on täpselt selline, nagu soovisime.

Tänud!

- Riina J.

Professionaalsed fassaaditööd!

Meie maja välisilme on täielikult muutunud ja näeb nüüd välja nagu uus.

Suur aitäh!

- Veiko L.

Meie uued põrandad on vastupidavad ja ilusad.

Julgen soovitada!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saab väikese aia ruumi maksimeerida nutika disaini abil?

Paljude koduomanike jaoks on aed pühapaik, koht loodusega ühenduse loomiseks ja lõõgastumiseks. Kuid kui ruumi on vähe, võib funktsionaalse ja ilusa aia loomine tunduda hirmutav ülesanne. Edu võti peitub nutikas disainis ja innovaatiliste struktuuride kasutamises, mis mitte ainult ei paranda esteetikat, vaid ka piiratud ruumi kasulikkust. Väikesed aiad esitavad unikaalseid väljakutseid. Iga ruuttolli on oluline ja on vaja olla loominguline, et maksimaalselt ära kasutada saadaolevat ala. See hõlmab sageli traditsiooniliste aialahenduste ümbermõtlemist ja elementide lisamist, mis täidavad mitut

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saaks välistingimustesse integreerida jätkusuutlikke materjale ja kujundusi?

Loo välistingimused, mis on nii kaunid kui ka jätkusuutlikud, on muutumas koduomanike jaoks üha olulisemaks. Jätkusuutlikkus välistingimustes tähendab materjali
ssb.ee
Loo välistingimused, mis on nii kaunid kui ka jätkusuutlikud, on muutumas koduomanike jaoks üha olulisemaks. Jätkusuutlikkus välistingimustes tähendab materjalide ja kujunduste valimist, mis minimeerivad keskkonnamõju, pakkudes samal ajal vastupidavust ja esteetilist väärtust. Jätkusuutlike materjalide valimine sinu välistingimustesse ei ole ainult keskkonnateadlikkuse küsimus. See on pikaajaline investeering sinu kinnisvarasse, mis säästab raha, hoiab kokku ressursse ja loob sinu perele tervislikuma keskkonna. Välistingimustes kasutatavate jätkusuutlike materjalide tüübid Looduslik puit on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.