Rohkema info nägemiseks:

PÄIKESEAIA LILLED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme lilleseadete loomise ja kohandamisega vastavalt klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus lilled teevad enamat kui lihtsalt õitsevad; nad jutustavad loo, tekitavad emotsioone ja loovad meeleolu, mis püsib mälus kaua pärast kroonlehtede langemist. PÄIKESEAIA LILLED OÜ-s ei ole me lihtsalt lilleseadjad; me oleme emotsioonide kunstnikud, luues iga kompositsiooni kirglikult, mis saab tulla ainult sügavast armastusest looduse ilu vastu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Loome lilleseadeid igaks sündmuseks, pakkudes ilu ja lohutust. Olgu selleks armastuse tähistamine, elu mälestamine või lihtsalt soov lisada oma ruumile elegantsi, meie eritellimusel valminud lilleseaded on kohandatud teie tundeid hõlmama ja erilisi hetki rikastama.

Alates meie kimpude ja pärgade õrnast keerukusest kuni meie sünnipäeva, pulma, matuseseadete läbimõeldud koostiseni. Meie valik toalilli ja lõikelilli on hoolikalt valitud, et tagada kõrgeim kvaliteet, värskus ja püsivus, samas kui meie eksklusiivne shishi keraamika kollektsioon pakub täiuslikku täiendust meie lillemeistriteostele, muutes need ideaalseks igasuguse dekoratsiooni vajaduse jaoks.

Meie brändi südames on uskumus, et lilled on enamat kui lihtsalt taimed; nad on emotsioonide saatjad. Meie ettevõtte loosungiga, Õitsevad Emotsioonid!, kutsume teid kogema rõõmu, mugavust ja rahu, mida meie lilleseaded toovad. Las me oleme osa teie teekonnast, lisades värvi ja lõhna teie elu kõige kallimale hetkedele.

Astuge meie imede aeda, kus iga õis on pintslitõmme elu lõuendil, ja las PÄIKESEAIA LILLED OÜ muudab teie tunded lillekunstiks. Avastage looduse ilu olemus koos meiega.

Kontakt

3725287724

PÄIKESEAIA LILLED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark K.

Nii professionaalne ja südamlik teenindus!

- Martin S.

Täiuslikud lillekimbud, meie pulmapäev oli unustamatu!

- Anna P.

Tänu teile oli meie sündmus tõeliselt eriline!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas määratleda oma pulma stiili ja värvipaletti, et lilled seda peegeldaksid?

Lilled on rohkem kui lihtsalt dekoratsioon; need on kasvu, armastuse ja ühtsuse sümbol pulmas. Õigete lillede valimine võib teie erilise päeva tooni seada ja luua unustamatu atmosfääri. Pruiidikimbust lauakeskseteni on lilled pulma esteetika võtmelement. Neil on võime ruumi muuta, emotsioone esile kutsuda ja pulmateemat täiendada. Enne detailidesse süvenemist on oluline mõista teie pulma üldist teemat ja aastaaega, mil see toimub. Need tegurid mõjutavad teie lillevalikuid oluliselt. Määratlege oma pulma stiil ja värvipalett Olgu teie plaanis maalähedane, moodne või klassikaline pulm, teie

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid emotsioone kannavad erinevad lilled ja taimed leinakimpudes?

Leinakimbud on olnud mälestustraditsioonide osa sajandeid, olles igavese elu ja hinge jätkuvuse sümboliks. Ringikujuline vorm, millel pole algust ega lõppu, esi
ssb.ee
Leinakimbud on olnud mälestustraditsioonide osa sajandeid, olles igavese elu ja hinge jätkuvuse sümboliks. Ringikujuline vorm, millel pole algust ega lõppu, esindab elu tsüklilist olemust ja taassünni lootust. Iga leinakimpudes kasutatav lill ja taim kannab endas ainulaadset sümbolismi. Liljade puhtusest kuni rosmariini poolt esile kutsutud mälestuseni väljendavad need looduslikud elemendid armastuse, austuse ja kaastunde vaikset keelt. Lillede emotsionaalse keele mõistmine Victoria ajastul kasutati lilli sõnumite edastamiseks, mida ei saanud valjusti välja öelda. See 'florograafia' on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.