Rohkema info nägemiseks:

TURUNDUSASSISTENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitan sinu ettevõttel saavutada konkurentsieelise sotsiaalmeedias ja loon kasutajasõbraliku kodulehe.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.K.

Kristi on väga osav ja motiveeritud turundusassistent. Ta teab väga hästi, kuidas oma sõnumit edukalt sotsiaalmeedias ja kodulehtedel edastada ja kuidas äri kasvatada. Ta on ka väga abivalmis ja kiire reageerimisega.

- Mari-Liis P.

Kristi on suurepärane turunduspartner, kes teab, kuidas klientidele kõige paremini meeldida. Ta on ka väga professionaalne ja ei karda väljakutseid. Väga hea koostööpartner!

- Kerli T.

Kristi on äärmiselt abivalmis ja osav turundusassistent. Ta ei karda ega kaota oma eesmärkide saavutamisel tuju, vaid teeb kõik, et saavutada parimat tulemust. Ta on ka väga hea kuulaja ja kirjutab suurepäraseid turundussõnumeid.

Minust l Kristi Moorits Turundusassistent OÜ

Tere, mina olen Kristi - rõõm tutvuda! Luban sind viia kaasa oma teekonnale, kuidas ma leidsin oma tee digiturunduse maailma ning muutsin kirglikud huvid põnevaks elukutseks. Alustuseks tuleb tunnistada, et mu huvi turunduse vastu ulatub juba aastate taha. Kõrgkooli õppima minnes oli mu südames jagunenud kaalukausid - ühel pool turundus ja teisel personalijuhtimine. Lõpuks otsustasin personalitöö kasuks, kuid turunduse vastu ei kadunud mu huvi kuhugi. Elu keerdkäigud viisid mind aga ootamatule rajale, mis viis mind lõpuks digiturunduse valdkonda. Kõik algas üha kasvavast janust uute

Dropdown

kõik artiklid

Sotsiaalmeedia turundus: Edukas suhtlus teie brändi ja klientide vahel.

Tere tulemast digitaalajastu maailma, kus sotsiaalmeedia on saanud võimsaks tööriistaks, mis võimaldab brändidel otse suhelda oma klientidega ning luua tugevaid
ssb.ee
Tere tulemast digitaalajastu maailma, kus sotsiaalmeedia on saanud võimsaks tööriistaks, mis võimaldab brändidel otse suhelda oma klientidega ning luua tugevaid ja emotsionaalseid sidemeid. Kui soovid, et sinu ettevõte oleks kohal seal, kus sinu sihtrühm on kõige aktiivsem, siis sotsiaalmeedia turundus on lahendus, mis võib tuua sulle tohutult palju kasu. Kellele sobib sotsiaalmeedia turundus ja haldamise teenus? Kui tunned, et sotsiaalmeedias järjepidevalt tegutsemine on sinu jaoks suur väljakutse või sul pole selleks piisavalt aega, oskusi või teadmisi, siis olen sulle rõõmuga abiks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
jogevakoolitus.eu Kodulehe eesmärk on saada infot algavate kursuste kohta ning online registreerimise võimalus.
image
kuukiik.eu E-poe ehitasin WordPressi valmiskujundatud põhjale. Lehe eesmärk on müüa raamatut ja raamatu temaatikaga märkmikuid, pusasid ja kandekotte.
image
fitbyd.ee One pager lehe ehitasin WordPressi valmiskujundatud põhjale. Eesmärk oli läbi kodulehe müüa virtuaalseid treening- ja toitumiskavasid.
image
pedjamesila.ee Kirjeldus: Kodulehe ehitasin WordPressi valmiskujundatud põhjale. Kasutasin Astra PRO teemat.

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.