Rohkema info nägemiseks:

SAKADAK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sakadak OÜ tegeleb Saaremaa kadakapuust unikaalsete käsitöötoodete loomisega, keskendudes aksessuaaridele ja kodukaunistustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Saaremaa, meie armastatud kodumaa, on tuntud oma maaliliste vaadete, traditsioonide ja ainulaadse looduse poolest. Üks selle väikese paradiisi sümbolitest on kadakas - puu, mis on meie rahvale nii lähedane oma eripärase välimuse ja lõhna tõttu. Sakadak OÜ, Eesti ettevõte, mis asub Saaremaal, on leidnud võimaluse tuua see eriline element igasse kodusse ja südamesse.

Sakadak OÜ missiooniks on pakkuda kvaliteetseid, keskkonnasõbralikke ja pikaajalisi tooteid, mis toovad esile Saaremaa kultuuri ja traditsioone. Nende loomingu keskmes on kadakas, mis on tuntud oma vastupidavuse ja erilise mõjukuse poolest.

Kadakast valmistatud tooted on väärtuslikud nende erilisuse ja ajatu ilu tõttu. Sakadak OÜ on laiendanud oma tootevalikut, hõlmates lisaks kadakale ka vineeri, lepa, männi ja saarepuust esemeid. Üks peamisi edusamme, mis on aidanud Sakadak OÜ-l oma tootevalikut laiendada, on laserlõikus.

Laserlõikus võimaldab neil luua detaile, mis lisavad toodetele unikaalsust ja väärtust. See tehnoloogia võimaldab neil valmistada keerukaid kujundeid ja disaine, mis rõhutavad nende toodete eripära. Seega on iga Sakadak OÜ toode tõeliselt unikaalne ja hinnatud.

Ettevõtte tootevalik on mitmekülgne, hõlmates tooteid, mis sobivad igapäevaseks kasutamiseks ja suurepärasteks kingitusteks. Nende hulka kuuluvad näiteks dekoratiivsed kuusekaunistused vineerist, praktilised kohvifiltrihoidjad ja salvrätihoidjad kadakast alusel, elegantse välimusega puuviljakorvid mustast lepast ja männist ning palju muud.

Sakadak OÜ tooteid leidub erinevates mõõtudes ja hindades, mis teeb need kättesaadavaks erinevatele maitsetele ja eelarvetele. Ettevõte püüab alati pakkuda midagi uut ja põnevat, uuendades regulaarselt oma tootevalikut, et rahuldada klientide muutuvaid soove ja ootusi.

Sakadak OÜ on tõeliselt Eesti päritolu ettevõte, mis ammutab inspiratsiooni Saaremaa kaunist loodusest ja kultuurist. Nende tooted toovad looduse ilu ja traditsioonid otse teie koju, andes teile võimaluse jagada seda erilist sidet meie armsa Saaremaaga. Kui otsite midagi erilist ja kvaliteetset, on Sakadak OÜ valik alati õige.

Lõpetuseks, Sakadak OÜ kutsib teid külastama nende poodi ja avastama selle kauni käsitöö maailma ise. Lasege end kaasa haarata Saaremaa kadakast valmistatud toodete lummusesse ja nautige tükikest Eesti looduse ilust oma kodus. Oma lähedaste üllatamiseks või endale meeldiva kingituse tegemiseks vaadake kindlasti läbi nende lai tootevalik.

Kui soovite rohkem teada saada Sakadak OÜ toodetest või tellida midagi erilist, võtke nendega ühendust. Nad on alati valmis aitama ja leidma parima lahenduse teie vajadustele.

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

SAKADAK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Sakadak OÜ toodete ilu ja kvaliteet ületavad alati ootused. Minu kohvilaud on nüüd tänu nende kohvifiltrihoidjale ja salvrätihoidjale nii stiilne!

- Mihkel T.

Ma ei saa piisavalt kiita Sakadak OÜ ainulaadset käsitööd. Nende kuusekaunistused muudavad meie jõulupuud alati eriliseks.

- Liina M.

Olen nende käevõrude ja ripatsite fänn! Iga tükk on nii isikupärane ja sobib igaks sündmuseks. Suurepärane kingiidee!

Mis on SAKADAK OÜ palgasuuruse fenomen?

Eestis on palju ettevõtteid, mis pakuvad tööd puuetega inimestele, kes võivad teha vaid kuni 2 tundi päevas tööd. Üks selline ettevõte on SAKADAK OÜ, mis on pühendunud sellele, et anda puuetega inimestele võimalus osaleda tööturul ja panustada ühiskonda. Kuid paljud on hakanud küsima, miks nende hinnanguline palk on nii madal. Põhjus on keerulisem, kui esmapilgul võib tunduda, ja sellel on mitmeid aspekte. Tööjõukulud- Üks peamine põhjus SAKADAK OÜ madalale hinnangulisele palgale on tööjõukulude küsimus. Ettevõte peab leidma tasakaalu, et pakkuda puuetega inimestele tööd, samas pidades

Dropdown

kõik artiklid

Saaremaa kadaka ainulaadsus ja selle kasutamine käsitöös

Saaremaa kadakas on Eestis erilise tähtsusega, olles saare sümboliks ning pakub ainulaadset lõhna ja välimust. See põõsas kasvab looduslikult Saaremaa rannikul
ssb.ee
Saaremaa kadakas on Eestis erilise tähtsusega, olles saare sümboliks ning pakub ainulaadset lõhna ja välimust. See põõsas kasvab looduslikult Saaremaa rannikul ja kadakamarjade lõhn on Eesti inimestele südamelähedane. Saaremaa kadakat kasutatakse erinevate käsitöötoodete valmistamiseks, mis on nii praktilised kui ka esteetilised. Kadakast valmistatakse mitmeid tooteid, nagu ehtekarbid, lõikelauad, võinoad, juustukahvlid, kaussid, seinaplaadid ja palju muud. Need tooted on vastupidavad ja keskkonnasõbralikud, pakkudes samal ajal kaunist ja isikupärast disaini. Kadakapuidu töötlemine käsitööna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.