Rohkema info nägemiseks:

REGISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pane ettevõtted ja isikud seiresse - saa teavitusi reaalajas, kui ettevõtte prognooskäive suureneb või juhatuse liikme firmad on muutumas maksejõuetuks!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas soovid olla alati sammukese võrra ees konkurentidest? Unusta vananenud meetodid ja astu edasi tulevikku koos meie innovatiivsete IT-lahendustega, mis muudavad ettevõtete ja isikute seire täiesti uueks kogemuseks. Meie platvorm, Inforegister®, pakub mitmekülgseid võimalusi, mis hõlmavad kõike alates krediidihinnangutest kuni finantsprognoosideni, et hoida end kursis kõige olulisemate arengutega ärimaailmas.

Firmade seire: Oleme loonud dünaamilise seireplatvormi, mis annab sulle võimaluse jälgida ettevõtete ja isikute tegevust reaalajas. Kas ettevõtte prognooskäive suureneb? Või on mõne juhatuse liikme firmad muutumas maksejõuetuks? Saad meie platvormilt otsekohe teavituse, võimaldades sul teha kiireid ja informeeritud otsuseid.

Krediidihinnangud: Unusta riskianalüüsi keerukus. Meie krediidihinnanguid kasutades saad lihtsa ja arusaadava ülevaate ettevõtete krediidivõimekusest. Nii saad vältida makseriske ja teha turvalisi koostööotsuseid.

Meediamonitooring: Jälgime pidevalt meediat, et hoida sind kursis uudiste ja arengutega, mis võivad mõjutada sinu äri. Ära jää olulistest sündmustest ilma ja reageeri kiiresti, kui sinu ettevõtet mainitakse meedias.

Ärivõrgustikud: Loo uusi ärivõimalusi, jälgides meie platvormil ärivõrgustikke. Leia uusi koostööpartnereid ja laienda oma ärikontakte kiiremini kui kunagi varem.

Varad ja finantsid: Saad põhjaliku ülevaate ettevõtete varadest ja finantsolukorrast. See aitab sul teha informeeritud investeerimisotsuseid ja hallata oma varasid tõhusamalt.

Kaasajastatud andmed: Meie platvorm pakub alati värskeimat ja täpset infot. Kasuta kaasajastatud andmeid, et teha nutikaid otsuseid ja tagada oma ettevõtte edu.

Kas oled valmis viima oma ettevõtte järgmisele tasemele? Ära jää maha teistest, kes juba kasutavad meie innovatiivseid IT-lahendusi ettevõtete ja isikute seireks. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta, kuidas saame aidata sul oma äri kasvatada ja turvaliselt edasi liikuda äriraskustes. Oleme siin, et sinu äri õitsengu suunas kaasa aidata!

Avastage meie pakutavad eelised juba täna!

INFOEGISTER

REGISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Inforegister ® on väga kasulik teenus, mis aitab meil igapäevases äris kontrollida tarnijaid ja kliente. Kasutamine on väga lihtne ja kasulikud raportid on väga üksikasjalikud. Võimaldab meil teha õigeid otsuseid.

- Mihkel K.

Inforegister ® on väga mugav ja lihtne kasutada. See on tõesti suurepärane võimalus usaldusväärse krediidihinnangu saamiseks meie klientidele ja tarnijatele. Väga kiire ja täpne.

- Kerli M.

Inforegister® on väga professionaalne ja kvaliteetne teenus, mis pakub palju erinevaid võimalusi. Krediidihinnangute ja raportite koostamine on väga lihtne ja kiire. Väga meeldiv kasutada!

REGISTER OÜ tegevusaruanne 2022

Register OÜ on Eesti ettevõte, mis on viimase kahe aasta jooksul, 2021 ja 2022, keskendunud ainult infotehnoloogilistele arendustegevustele. Nende eesmärk on olnud realiseerida täisautomatiseeritud ärijuhtimise protsesse, mis võimaldavad Eesti ettevõtetel teostada mitmesuguseid juhtimisfunktsioone ilma inimressursside vajaduseta. Nende arendustegevused hõlmavad mitmesuguseid valdkondi, sealhulgas müügi-, krediidi-, turundus- ja personalijuhtimist. See tähendab, et nad on loonud süsteeme ja protsesse, mis võimaldavad ettevõtetel neid funktsioone automatiseerida, vähendades seeläbi vajadust

Dropdown

kõik artiklid

5 tähekest ettevõtte nime juures – mida need tähendavad?

Tähekesed on mõeldud visuaalselt kajastama ettevõtte maineskoori . Mida suurem on maineskoor ehk reputatsioon, seda rohkem on tähekesi. Seetõttu on ka tavapära
ssb.ee
Tähekesed on mõeldud visuaalselt kajastama ettevõtte maineskoori . Mida suurem on maineskoor ehk reputatsioon, seda rohkem on tähekesi. Seetõttu on ka tavapärane, et alustaval ettevõttel on tähekesi vähem, kui suurtel ja pikaajaliselt tegutsenud ettevõtetel.  Kuidas kujuneb maineskoor? Tärnide lisamiseks või vähendamiseks on vaja suhteliselt suurt muutust ettevõtte maineskooris (selle aluseks olevates andmetes), kuna skaala ulatub kümnetesse tuhandetesse. Hinde arvutamisel kasutatakse ligi 50 Inforegistris kajastatud ettevõttega seotud andmepunkti, mille mõju ulatub väga nõrgast kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.