Rohkema info nägemiseks:

KIRSIMÄESAUNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume iglusauna ja kümblustünni renditeenust, võimaldades klientidel nautida lõõgastust looduskaunis keskkonnas Võrumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kirsimäesaunad OÜ meeskond koosneb pühendunud ja professionaalsetest inimestest, kelle eesmärgiks on pakkuda parimat teenust meie klientidele. Meie meeskonna liikmed on kogenud iglusaunade ja kümblustünnide spetsialistid ning jagavad kirge looduses viibimise ja tervisliku elustiili vastu.

Kirsimäesaunad OÜ on ettevõte, mis pakub unikaalset võimalust lõõgastuda ja taastuda kaunis ja mugavas keskkonnas Võrumaal. Meie põhitegevuseks on iglusauna ja kümblustünni rent, mis võimaldab klientidel nautida tervislikke ja lõõgastavaid hetki looduse keskel.

Meie kümblustünnid on varustatud moodsa plastiksisu, õhkmullisüsteemi ja meeleoluka LED valgustusega, mis loovad unikaalse õhkkonna ja tagavad kõrgeima kvaliteediga elamuse. Kliendid saavad nautida kümblustünnis lõõgastavaid mullivanne ja meeldivat veehüdromassaaži, samal ajal nautides ümbritseva looduse ilu.

Iglusaunad, mida pakume, on ideaalne viis puhata ja end taastada. Need saunad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja tagavad täiusliku saunaelamuse. Lisaks saunamõnudele saavad kliendid nautida vaikust ja looduse lähedust, mis aitab lõõgastuda ja stressi maandada.

Oleme pühendunud sellele, et meie iglusaunad ja kümblustünnid vastaksid kõrgeimatele standarditele ja tagaksid meie klientidele unustamatud elamused. Meie eesmärk on luua keskkond, kus saate lõõgastuda, laadida end energiaga ning nautida looduse ilu.

Kirsimäesaunad OÜ kutsub teid kogema unikaalset lõõgastusvõimalust Võrumaal ning jagama meiega hetki, mis toovad rõõmu ja värskendavad teie keha ja meelt. Kasutage võimalust rentida meie iglusaun või kümblustünn ning avastage tõeline lõõgastumise kunst looduse keskel.

Sinu tee lõõgastuseni Võrumaal!

Vaata rohkem

KIRSIMÄESAUNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire K.

Iglusaun oli elamus, mis väärib proovimist.

- Kadri M.

Kiire ja suurepärane teenindus. Rendime kindlasti veel!

- Aarne T.

Tünnisaun oli väga mõnus. Soovitan sõpradele ka!

KIRSIMÄESAUNAD OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Kirsimäesaund on asutatud 26.02.2020. Tegevusega alustati samal aastal. Ettevõte asutati plaaniga rentida välja iglu- ning kümblustünni. Ajapikku lisandus kõrvaltegevusena ehitusteenuse osutamine, millest tänaseks on kujunenud põhitegevus. Aruandeperioodil oli ettevõtte juhatus ühe liikmeline, juhatuse liikme tööd aruandeperioodil ei tasustatud. Töölepingu alusel oli tööl üks inimene ning tööjõukulud olid 13 856€, millest 3 500€ moodustasid sotsiaalmaksud. 2023. aastal muudeti ettevõtte tegevust keskkonnasäästlikumaks, investeerides päikesepaneelidesse. 2024. aastal planeeritakse

Dropdown

kõik artiklid

Iglusaunad ja kümblustünnid - looduslähedased võimalused Sinu tervisele ja heaolule!

Loodus ja tervis käivad käsikäes ning üha enam inimesi otsib võimalusi looduse läheduses lõõgastumiseks ja heaolu edendamiseks. Just selles kontekstis tulevad m
ssb.ee
Loodus ja tervis käivad käsikäes ning üha enam inimesi otsib võimalusi looduse läheduses lõõgastumiseks ja heaolu edendamiseks. Just selles kontekstis tulevad mängu iglusaunad ja kümblustünnid, mis pakuvad looduslähedast ning tervislikku lõõgastuskogemust. Kirsimäesaunad OÜ on valmis avama ukse selle imelise maailma juurde, kutsudes sind avastama looduse ja tervise sünergia võlu. Tervendav mõju looduses Loodus on meie kõigi jaoks tervendav oaas, kus saame lahti lasta argipäeva pingetest ning leida tasakaalu. Iglusaunad ja kümblustünnid, mida pakub Kirsimäesaunad OÜ, võimaldavad sul kogeda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.