Rohkema info nägemiseks:

KIRSIMÄESAUNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume iglusauna ja kümblustünni renditeenust, võimaldades klientidel nautida lõõgastust looduskaunis keskkonnas Võrumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kirsimäesaunad OÜ meeskond koosneb pühendunud ja professionaalsetest inimestest, kelle eesmärgiks on pakkuda parimat teenust meie klientidele. Meie meeskonna liikmed on kogenud iglusaunade ja kümblustünnide spetsialistid ning jagavad kirge looduses viibimise ja tervisliku elustiili vastu.

Kirsimäesaunad OÜ on ettevõte, mis pakub unikaalset võimalust lõõgastuda ja taastuda kaunis ja mugavas keskkonnas Võrumaal. Meie põhitegevuseks on iglusauna ja kümblustünni rent, mis võimaldab klientidel nautida tervislikke ja lõõgastavaid hetki looduse keskel.

Meie kümblustünnid on varustatud moodsa plastiksisu, õhkmullisüsteemi ja meeleoluka LED valgustusega, mis loovad unikaalse õhkkonna ja tagavad kõrgeima kvaliteediga elamuse. Kliendid saavad nautida kümblustünnis lõõgastavaid mullivanne ja meeldivat veehüdromassaaži, samal ajal nautides ümbritseva looduse ilu.

Iglusaunad, mida pakume, on ideaalne viis puhata ja end taastada. Need saunad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja tagavad täiusliku saunaelamuse. Lisaks saunamõnudele saavad kliendid nautida vaikust ja looduse lähedust, mis aitab lõõgastuda ja stressi maandada.

Oleme pühendunud sellele, et meie iglusaunad ja kümblustünnid vastaksid kõrgeimatele standarditele ja tagaksid meie klientidele unustamatud elamused. Meie eesmärk on luua keskkond, kus saate lõõgastuda, laadida end energiaga ning nautida looduse ilu.

Kirsimäesaunad OÜ kutsub teid kogema unikaalset lõõgastusvõimalust Võrumaal ning jagama meiega hetki, mis toovad rõõmu ja värskendavad teie keha ja meelt. Kasutage võimalust rentida meie iglusaun või kümblustünn ning avastage tõeline lõõgastumise kunst looduse keskel.

Sinu tee lõõgastuseni Võrumaal!

Vaata rohkem

KIRSIMÄESAUNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire K.

Iglusaun oli elamus, mis väärib proovimist.

- Kadri M.

Kiire ja suurepärane teenindus. Rendime kindlasti veel!

- Aarne T.

Tünnisaun oli väga mõnus. Soovitan sõpradele ka!

KIRSIMÄESAUNAD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kirsimäesaund on Eesti ettevõte, mis asutati 26. veebruaril 2020. See oli aasta, mil maailm oli pandeemia küüsis, kuid see ei takistanud Kirsimäesaundil oma tegevust alustamast. Ettevõtte asutamise peamine eesmärk oli pakkuda unikaalseid ja lõõgastavaid teenuseid, nagu iglu ja kümblustünni rentimine. Need on teenused, mis pakuvad klientidele võimalust lõõgastuda ja nautida looduse ilu, olles samal ajal mugavas ja soojas keskkonnas. Aastate jooksul on Kirsimäesaund laiendanud oma tegevust ja lisaks iglu ning kümblustünni rentimisele on nad hakanud pakkuma ka ehitusteenuseid. See

Dropdown

kõik artiklid

Tünnisaun vs iglusaun - milline sobib teile paremini?

Saunakultuur on paljudes maailma piirkondades pikka aega olnud oluline osa inimeste elust. Traditsiooniline saunaprotseduur on suurepärane viis lõõgastuda, stre
ssb.ee
Saunakultuur on paljudes maailma piirkondades pikka aega olnud oluline osa inimeste elust. Traditsiooniline saunaprotseduur on suurepärane viis lõõgastuda, stressist vabaneda ja keha puhastada. Kaasaegne saunatehnoloogia on aga toonud turule mitmeid erinevaid saunatüüpe, mis võimaldavad teil nautida saunaelamust omal moel. Üheks populaarseks valikuks on tünnisaunad ja iglusaunad. Kuid milline neist sobib teile paremini? Selles artiklis võrdleme mõlemat tüüpi sauna, et aidata teil langetada informeeritud otsus. Tünnisaunad on tuntud oma maalähedase ja traditsioonilise välimuse poolest. Need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.