Rohkema info nägemiseks:

LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme spetsialiseeritud tervise- ja heaoluteenuste pakkumisega, keskendudes lümfimassaažile, kompressioonravile ning individuaalsele lähenemisele erinevate terviseseisundite ja probleemide lahendamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervis ja heaolu on tänapäeva kiire elutempo juures aina olulisemad ning üks võimalus saavutada tasakaal kehas ja vaimus on lümfimassaaž. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ pakub mitmekülgset valikut teenuseid, mis on suunatud tursete ravile, stressi leevendamisele ja üldise heaolu parandamisele.

Tursete Ravist Lõõgastumiseni – Meie Teenused

  1. Tursete Ravi: Meie kogenud spetsialistid keskenduvad tõhusale tursete leevendamisele, aidates klientidel taastuda ja end paremini tunda.

  2. Lümfimassaaž: Lümfisüsteemi stimuleeriv massaaž parandab keha vedelike liikumist, edendades tervislikku vereringet ja eemaldades kogunenud jääkained.

  3. Lõõgastav Massaaž: Pakume mitmekülgset lõõgastavat massaaži, mis aitab vabaneda igapäevase stressi pingetest ja taastada keha tasakaalu.

  4. Konsultatsioon: Meie professionaalsed terapeudid pakuvad individuaalset nõustamist, arvestades klientide vajadusi ja soove.

  5. Armi Ravi: Spetsiaalselt kohandatud massaažitehnikad aitavad leevendada armidega seotud probleeme, edendades nende paranemist.

  6. Lümfiteipimine, Kinesioteipimine: Innovatiivsed teipimismeetodid täiendavad meie teenuseid, pakkudes täiendavat tuge ja leevendust.

  7. Immuunsust Tugevdav Massaaž: Lümfimassaaž soodustab immuunsussüsteemi tugevdamist, aidates organismil end kaitsta.

  8. Akne Leevendamine: Spetsiaalsed massaažitehnikad aitavad vähendada akne ebamugavust ja soodustavad naharakkude tervist.

  9. Tselluliidi Massaaž: Sihitud massaažiprotseduurid aitavad vähendada tselluliidi välimust, muutes naha siledamaks ja elastsemaks.

  10. Logopeediline Massaaž ja Logopeediline Massaaž Lastele: Pakume spetsiaalseid massaažiteenuseid, mis toetavad nii täiskasvanute kui ka laste logopeedilist arengut.

Oleme pühendunud kvaliteetsete teenuste pakkumisele, tuginedes pikaajalisele kogemusele ja professionaalsusele. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ on usaldusväärne partner tervise ja heaolu teekonnal.

Kui soovid kogeda lümfimassaaži või vajad nõu tursete raviks, siis võta meiega ühendust. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ professionaalne meeskond on siin, et pakkuda sulle parimat lahendust.

Astu esimene samm tervislikuma ja tasakaalustatuma elu suunas – võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark O.

Suurepärane lõõgastus ja tursetevastane efekt!

- Liisa R.

Imeline kogemus! Lümfiteraapia Tuba pakub mitmekülgseid teenuseid, mille tulemused on tuntavad ja nähtavad.

- Karl V.

Tõhus ja rahustav lümfimassaaž. Olen märganud selget paranemist tursete osas.

Lümfimassaaži maailma avastamine

Kui igapäeva stress ja pinged tunduvad muutuvat üha raskemaks kanda, on aeg avastada lümfimassaaži maailm - koht, kus tervis ja rahulolu loovad üheskoos tõelise oasiskiire. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ kutselised terapeudid on pühendunud teile tee näitamisele tasakaalustatuma keha ja vaimu suunas. Lümfimassaaž on iidne kunst, millel on kaasaegses maailmas oluline roll tervise ja heaolu taastamisel. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ on selle kunsti eksperdid, kes pakuvad teile võimalust avastada lõõgastumise ja enesetervendamise võlu. Kiire elutempo, istuv töö ja muud stressitekitavad tegurid võivad jätta meid

Dropdown

kõik artiklid

Kas massaaž võib tõesti stressiga aidata?

Stress on tänapäeva kiire elutempo lahutamatu kaaslane, mõjutades nii füüsilist kui ka vaimset tervist. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ tõstab lõõgastava massaaži kaudu s
ssb.ee
Stress on tänapäeva kiire elutempo lahutamatu kaaslane, mõjutades nii füüsilist kui ka vaimset tervist. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ tõstab lõõgastava massaaži kaudu stressile käega löömise uuele tasemele. Selles artiklis sukeldume sügavale, avastades, kuidas meie teenused mitte ainult ei leevenda stressi, vaid aitavad luua kehas ja meeles harmooniat. Stressi mõju kehale ulatub lihaspingetest kuni südame-veresoonkonnahaiguste ja vaimsete häireteni. Kiire elutempo, töösurve ja muud välised tegurid võivad stressi tõsta kriitilise tasemeni, mõjutades negatiivselt üldist heaolu. LÜMFITERAAPIA TUBA OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.