Rohkema info nägemiseks:

KOGERMANGEO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Teie usaldusväärne partner ehitusalase nõustamise, ekspertiisi, projektimõõdistamiste, detailjooniste koostamise, detailplaneeringute, märkimistööde, ümberehituse projektide, ehitusejärgsete kontrollmõõdistuste ja ehitusprojekti digitaliseerimise valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid professionaalset ja usaldusväärset partnerit ehitusvaldkonnas? Tutvustame sulle meie ettevõtet, mis on spetsialiseerunud ehitusalasele nõustamisele mõõdistus- ja projekteerimisteenustele.

Meie meeskond: Oleme tuntud oma kogemuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes klientidele kvaliteetseid lahendusi alates aastast 1996. Meie tegevjuhil, Mihkel Kogermanil, on pikaajaline kogemus ning ta tagab, et meie teostatud mõõdistustööd, alusplaani koostamine ja erinevad projektimuudatused on alati täpsed ning hästi tehtud.

Meie teenused: Meie teenuste hulka kuuluvad mitmed olulised valdkonnad. Teostame katastrimõõdistusi ja projektimõõdistusi nii korteritele kui ka majadele, tagades seeläbi õigete alusplaanide loomise. Lisaks pakume ka projektide digitaliseerimist, mis võimaldab sul oma projekte efektiivsemalt hallata ning koostada selgeid ja detailsed 2D projekte.

Tegeleme ka hoonete inventariseerimise ning projektmõõdistustega. Võid kindel olla, et meie poolt teostatavad tööstushoonete projekti muudatused või korterite ümberehituse projektid on alati professionaalsed ja vastavad sinu vajadustele.

Kui oled huvitatud meie pakutavatest teenustest, võta meiega julgelt ühendust. Leiame sulle alati parima lahenduse ning aitame sul saavutada ehitusprojektide eesmärgid. Oleme siin, et toetada sind igal sammul, et sinu ehitusprojekt oleks edukas ja tulemuslik.

Võtke meiega ühendust: 

+372 506 6379

KOGERMANGEO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin R.

Olen äärmiselt rahul teie teostatud ehitusekspertiisiga ja projektimõõdistustega.

- Karl M.

Olen tellinud teilt mitmeid kordi detailplaneeringu teenust ning olen alati rahul.

- Laura K.

Tänu teiele on meil alati täpne ülevaade meie ehitusprojektide seisust ja võimalikest parandustest.

Kuidas saab meie ettevõte teile kasulik olla?

Ehitusmaailm on täis väljakutseid ja keerukusi ning tihti seisavad kliendid silmitsi küsimusega, kuidas tagada, et nende projekt kulgeks sujuvalt ja oleks edukas. Meie pakume mitmekülgset ehitusalast nõustamist ja teenuseid, mis aitavad teil saavutada oma ehitusprojekti eesmärgid ning vältida võimalikke probleeme ja üllatusi teel ehitise valmimiseni. Kas olete kunagi mõelnud, kuidas tagada, et teie ehitusprojekt algaks õigesti? Kas teil on olnud raskusi ehitusplaanide mõõdistamise ja digitaliseerimisega? Kas vajate professionaalset ekspertiisi, et hinnata olemasoleva hoone seisukorda enne

Dropdown

kõik artiklid

Tehnilised nõuanded ja järelevalve - Oluline osa edukast ehitusprojektist

Ehitusprotsess võib olla keeruline ja nõuda täpsust ning pidevat järelevalvet. Õnneks on olemas professionaalsed teenused, mis aitavad teil tagada sujuva ehitus
ssb.ee
Ehitusprotsess võib olla keeruline ja nõuda täpsust ning pidevat järelevalvet. Õnneks on olemas professionaalsed teenused, mis aitavad teil tagada sujuva ehitusprotsessi ning viia teie projekt edukalt lõpule. Tehnilised nõuanded, tehniline järelevalve ja ehituse ülevaatused on olulised osad, mis aitavad teil saavutada oma eesmärke ning tagavad projekti kvaliteedi. Tehnilised nõuanded on suureks abiks juba projekti planeerimise ja ettevalmistamise faasis. Meie kogenud spetsialistid pakuvad teile praktilisi ja tehnilisi juhiseid, mis aitavad teil teha õigeid otsuseid ja valida sobivaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.