Rohkema info nägemiseks:

JOVEK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, spetsialiseerudes eramute peatöövõtule ja torutöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie pühendumus suurepärasusele, täpsusele ja isikupärastatud lähenemisele on teinud meist usaldusväärse nime, kes on valmis teie eluruumi olemust põhjalikult muutma.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, erialaks üldehitus ja torutööd eramajadele. See missioon annab meile jõudu pakkuda võrdset teenust, mis vastab iga koduomaniku ainulaadsetele vajadustele. Olgu teie sooviks ehitada nullist või tõsta olemasoleva ruumi ilu ja funktsionaalsust, oleme siin, et teie visioon ellu viia.

Meie oskused üldehituses ja remonditöödes on võrdsed ainult meie kirgiga luua kodusid, mis kiirgavad mugavust ja stiili. Kui teie usaldusväärne üldehituse peatöövõtja, oleme uhked oma põhjaliku tähelepanu üle detailidele ja meie vankumatu pühendumuse üle kliendirahulolule. Alates vundamendi torutöödest, mis tagavad teie kodu pikaajalise kestvuse, kuni viimistlustöödeni, mis peegeldavad teie isiklikku maitset, on iga meie töö aspekt teostatud täpsuse ja hoolitsusega.

Meie teenuste südames on sügav mõistmine kodu tähtsusest. See on rohkem kui lihtsalt koht; see on varjupaik, teie elu mälestuste lõuend. Seetõttu oleme spetsialiseerunud torutöödele eramajades, tagades, et teie kodu veenid on paigaldatud oskuste ja tähelepanuga kõrgeimatele ohutus- ja funktsionaalsusstandarditele.

Kogege JOVEK OÜ erinevust – kus iga nael, toru ja värvitõmme on tunnistuseks meie loosungile, Ehitades Kvaliteeti, Loome Kodusid! Laskem meil teiega koostööd teha, et ehitada mitte lihtsalt maja, vaid kodu, mis peab vastu ajale ja elu tormidele. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm oma unistuste kodu reaalsuseks muutmise suunas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

JOVEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek H.

Olen äärmiselt rahul valiku üle kasutada seda ehitusettevõtet. Nende meeskond oli alati kättesaadav, et vastata minu küsimustele.

- Kalmer P.

Alates esimesest kohtumisest kuni projekti lõpuni olid nad väga professionaalsed, tähelepanelikud ja pühendunud.

- Raul S.

Minu kogemus selle ehitusfirmaga oli väga positiivne. Nad olid tõeliselt pühendunud ja andsid endast kõik, et muuta meie ideed reaalsuseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et sinu kodu vajab professionaalseid torutööde teenuseid

Koduomanikuna on oluline säilitada oma kodu torustiku terviklikkus, et tagada turvaline ja funktsionaalne elukeskkond. Aja jooksul võivad torud halveneda, põhjustades probleeme, mis käsitlemata jätmisel võivad põhjustada olulist kahju ja kulu. Märgid, mis viitavad sellele, et teie kodu võib vajada professionaalseid torutööde teenuseid, on esimene samm väikese probleemi ennetamisel, et see ei muutuks suureks peavaluks. Torustiku nõuetekohase toimimise tähtsus Torustik on teie kodu vereringesüsteem, mis vastutab puhta vee kohaletoimetamise ja jäätmete kõrvaldamise eest. Ilma korralikult

Dropdown

kõik artiklid

Mida peaksid teadma jätkusuutliku ehituse kohta?

Jätkusuutlik ehitus hõlmab ehitusprojekte, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad kogu hoone elutsükli jooksul, alates asukoha valikust kuni disaini, ehi
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus hõlmab ehitusprojekte, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad kogu hoone elutsükli jooksul, alates asukoha valikust kuni disaini, ehituse, kasutamise, hoolduse, renoveerimise ja lammutamiseni. See praktika laiendab ja täiendab klassikalisi ehitusdisaini muresid nagu majanduslikkus, kasulikkus, vastupidavus ja mugavus. Jätkusuutlike ehitusmeetodite kasutuselevõtt võib kaasa tuua eeliseid nagu väiksem keskkonnamõju, suurenenud energiatõhusus, parem siseõhu kvaliteet ja pikaajalised kokkuhoiud. See aitab kaasa ka elanike ja kogukonna heaolule. Oma jätkusuutliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.