Rohkema info nägemiseks:

EVADO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme korteri siseviimistlust pakkuv ettevõte, kes aitab sul luua unistuste kodu. Meie kogenud meeskond aitab sul muuta oma korteri täielikult uueks ja kaasaegseks elamispinnaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Evado OÜ meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest ehitusmeistritest, kellel on üle 20 aasta ehituskogemust ning pühendumus klientidele parima teenuse pakkumiseks. Meie meeskond on pidevalt täiustumas ja tagab alati kõrge kvaliteediga töö tulemuse, olgu tegemist korterite renoveerimise või elektritöödega.

Kodu on meie püham paik, kus soovime end turvaliselt ja mugavalt tunda. Ent aja jooksul võivad eluruumid vajada värskendust või remonti, et säilitada nende mugavus ja funktsionaalsus. Siin astubki mängu Evado OÜ, kelle eesmärgiks on anda kodudele uus hingamine ning tagada klientidele rahulolu ja turvatunne oma elukeskkonnas.

Evado OÜ on olnud ehitusturul tegutsev juba üle 13 aasta ning meie meeskonna ehituskogemus ulatub enam kui 20 aasta taha. Oleme spetsialiseerunud korterite kapitaalremondile ja renoveerimisele ning pakume ka erinevaid elektritöid. Kõigis meie tegevustes lähtume kõrge kvaliteediga teenuse pakkumisest ning klientide rahulolust on saanud meie peamine mõõdupuu.

Korterite kapitaalremont ja renoveerimine on meie kirg ja kutsumus. Alustades lammutustöödest ja lõpetades viimistlustöödega, pakume täielikku võtmed-kätte lahendust, mis hõlmab kõike vajalikku korteri ümberkujundamiseks vastavalt klientide soovidele ja vajadustele. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja professionaalse meeskonna üle, mis võimaldab meil täita ka kõige nõudlikumad projektid.

Lisaks korterite renoveerimisele teostame ka erinevaid elektritöid. Olgu tegemist valgustite paigalduse, elektrijuhtmestiku vahetuse või muude elektritöödega, meie meeskond tagab alati nõuetekohase ja turvalise lahenduse.

Evado OÜ teenused on saadaval Harjumaa piires ning meil on hea meel pakkuda oma teenuseid nii eraisikutele, väikeettevõtetele kui ka korteriühistutele. Meie eesmärk on anda igale kliendile just selline kodu, milles nad tunnevad end õnnelikuna ja turvalisena.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma kodu renoveerimiseks või elektritöödeks, võtke julgelt meiega ühendust. Evado OÜ professionaalne meeskond on alati valmis leidma parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ootustele.

uuri lisaks

EVADO OÜ kontaktid

Kas renoveerimine on väärt investeering? Kuidas hinnata korteri remondi terviklahenduse mõju elukvaliteedile?

Kodu on koht, kus veedame suure osa oma ajast ja seetõttu on oluline, et see oleks meie vajadustele vastav ja hubane. Korteri remont võib tunduda suure investeeringuna, kuid see võib kaasa tuua märkimisväärseid muutusi elukvaliteedis. Kui oled mõelnud oma kodu uuendamise peale, siis võib olla aeg kaaluda korteri remondi terviklahendust. Evado on siseviimistlust pakkuv ettevõte, mis pakub mitmekülgseid lahendusi korteri renoveerimiseks. Meie meeskond koosneb professionaalidest, kes suudavad luua just Sinu soovidele vastava elukeskkonna. Olgu tegemist vannitoa renoveerimise, köögi uuendamise

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peamised sammud, et muuta korter täiesti uueks ja kaasaegseks elamispinnaks?

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast ning seetõttu on oluline, et see oleks meie jaoks mugav ja kaasaegne. Kui soovite oma korterit täielikult muuta
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast ning seetõttu on oluline, et see oleks meie jaoks mugav ja kaasaegne. Kui soovite oma korterit täielikult muuta ja muuta selle kaasaegseks elamispinnaks, on oluline läbida mitmed etapid. Esimene samm on planeerimine. Mõelge, milline peaks olema teie korteri üldine stiil ja kuidas saaksite seda muuta. Kas soovite ruumi avaramaks muuta või lisada rohkem looduslikku valgust? Seejärel otsustage, millised on vajalikud muudatused, et soovitud tulemus saavutada. Teine samm on valikud. Valige sobivad värvid, materjalid ja mööbel, mis vastavad teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.