Rohkema info nägemiseks:

HÄÄ MÕTÖ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset pesumaja- ja selvepesulateenust, mis tagab puhta ja värske pesu kõrgekvaliteediliste pesuprogrammide abil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Miks valida meid pesumaja- ja selvepesulateenuste pakkujana? Meie ettevõte, millel on aastatepikkune kogemus selles valdkonnas, on pühendunud tagama teile alati puhta ja värske pesu. Meeskond, kes seisab meie teenuste taga, koosneb kogenud spetsialistidest, kes mõistavad pesu hooldamise kunsti kõige paremini.

Meie fookus on klientide rahulolu ning seetõttu kasutame alati kõrgekvaliteedilisi pesuprogramme ja tehnoloogiat, mis tagab teie pesule parima võimaliku hoolduse. Meie meeskond on koolitatud ja pühendunud tagama, et teie pesu oleks alati laitmatu ja lõhnaks värske. Teie mugavus ja usaldus on meie jaoks esmatähtsad.

Oleme uhked oma kohusetundliku ja professionaalse teeninduse üle ning meie eesmärk on alati ületada teie ootused. Valides meid oma pesuhoolduse partneriks, saate kindluse, et teie pesu on usaldusväärsetes kätes. Teie vaba aeg on väärtuslik, ja meie eesmärk on muuta teie elu lihtsamaks, pakkudes kvaliteetset pesumaja- ja selvepesulateenust.

Kokkuvõttes, kui otsite usaldusväärset ja professionaalset pesumaja- ja selvepesulateenust, mis keskendub teie vajadustele ja kvaliteedile, siis oleme meie teie jaoks õige valik. Loome puhtuse ja värskuse, et teie pesu oleks alati parimas seisukorras, nii et saate nautida muretut igapäevaelu.

Võtke meiega ühendust juba täna:

+372 508 8421

HÄÄ MÕTÖ OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva R.

Minu riided on alati laitmatult puhtad ja värsked pärast nende pesemist ning selvepesula kasutamine on äärmiselt mugav.

- Marko E.

Nende pesumajateenused on taskukohased ja kvaliteetsed. Ma ei pea enam ise pesupesemisega vaeva nägema.

- Liisa P.

Nende kohapealne selvepesulateenus on muutnud minu elu palju mugavamaks. Kiire, lihtne ja taskukohane

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HÄÄ MÕTÖ OÜ tegevusaruanne 2022

Hää Mõtö OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse tekstiili- ja karusnahatoodete pesu ning keemilise puhastuse poolest, alustas oma tegevust 2014. aasta augustis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust. Ettevõtte majandusnäitajad on aastate jooksul olnud üsna muljetavaldavad. 2022. aastal ulatus ettevõtte müügikäive 43 555 euroni, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 31 499 euroga. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust laiendada ja klientidele pakkuda veelgi paremaid teenuseid. Kuigi 2022. aasta majandusaasta

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida meid pesumaja- ja selvepesulateenuste pakkujana Võrumaal?

Pesu hooldamine on oluline osa meie igapäevasest elust ning me kõik tahame, et meie riided oleksid alati puhtad ja värske lõhnaga. Kui olete Võrumaal ja selle ü
ssb.ee
Pesu hooldamine on oluline osa meie igapäevasest elust ning me kõik tahame, et meie riided oleksid alati puhtad ja värske lõhnaga. Kui olete Võrumaal ja selle ümbruses ning otsite professionaalset pesumaja- ja selvepesulateenust, siis meie oleme teie jaoks õige valik. Siin on mõned põhjused, miks valida meid oma pesuhoolduse partneriks. Kogemus ja ekspertiis: Meie ettevõte on pühendunud pesuhoolduse kunsti valdamisele ja meil on aastatepikkune kogemus selles valdkonnas. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes teavad, kuidas hoolitseda erinevat tüüpi pesu eest, tagades alati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.