Rohkema info nägemiseks:

VALMARIFOTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme fotograafiaga, luues ja müües kunstilisi pilte ning kunstilisi trükiseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast VALMARIFOTO OÜ, eksklusiivsesse pildipoodi, kus fotograafia kunst ületab tavalise, püüdes hetki, mis kõnetavad hinge. Meie asutaja, Valmar Voolaid, ei ole lihtsalt fotograaf; ta on visuaalne luuletaja, kelle kaamera on tema sulepea ja ümbritsev maailm tema lõuend.

Iga meie kollektsiooni foto on rohkem kui lihtsalt pilt; see on lugu, mälestus ajas, mis ootab oma kohta sinu kodus või kontoris. Alates Mäebe vaiksetest sosinatest kuni 'Kuused' valguse ja varju mängulise tantsuni, meie galerii on tunnistus meid ümbritsevast ilust, mis tihti märkamata jääb.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab detailidele pööratud pedantne tähelepanu ja meie trükiste kõrge kvaliteet. Olgu sa kunstikoguja, fotograafia huviline või lihtsalt otsid seda täiuslikku tükki, mis sinu ruumi täiendaks, VALMARIFOTO OÜ pakub mitmekesist valikut hämmastavaid visuaale, mis resoneerivad elegantsi ja emotsiooniga.

Haara enda jaoks Jaagarahu võlu või keeruline Mosaiik luikedega, iga tükk hinnatud, et peegeldada kirge ja vaeva, mis igasse kaadrisse valatud. Funktsionaalsuse ja esteetika sujuva ühendamisega tagab meie veebileht muretu sirvimis- ja ostukogemuse, austades sinu privaatsust ja eelistusi läbimõeldud küpsisepoliitikaga.

Liitu meiega sellel avastusretkel ja lase fotograafia väel muuta oma vaatenurka. Sukeldu Karujärve graafika sügavustesse või peegelda Kõver peegeldus. Iga foto on kutse uurida, tunda ja omada killukest maailmast, nagu seda näeb Valmar Voolaidi eristav pilk.

VALMARIFOTO OÜ juures me ei müü lihtsalt fotosid; me pakume aknaid lugematutesse maailmadesse, igal oma ainulaadne lugu. Astu meie galeriisse ja lase oma seintel rääkida kunsti, ilu ja inspiratsiooni keelt.

Uuri meie portfooliot täna ja leia tükk, mis sinuga kõneleb. Päringute ja ostude jaoks ootab meie kontaktleht. Tõsta oma ruumi väärtust elu essentsiga, mis on ajas tabatud - ainult VALMARIFOTO OÜ juures.

Kontakt

VALMARIFOTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Täiuslikud pildid, mis muutsid meie kodu soojemaks ja elavamaks.

- Marko P.

Suurepärane teenindus ja imeline valik kunsti meie seinale.

- Jaanika S.

Olen nii rahul oma ostuga! Need pildid loovad tõeliselt meeleolu.

Millised on peamised tegurid, mida arvestada raami valimisel kunstiteosele?

Raamimine on rohkem kui lihtsalt lisavarustus teie kunstiteosele; see on oluline element, mis võib kas tõsta või vähendada visuaalset narratiivi, mida teie teos edastab. Õige raam toimib sillana kunsti ja selle asupaiga vahel, luues harmooniat ja lisades teosele väärtust. Valitud raamil on jõud muuta teie kunstiteose või foto tajumist. See võib pakkuda konteksti, mõjutada meeleolu ja isegi mõjutada teose tajutavat väärtust. Hästi valitud raam on kunsti pikendus, täiendades esitlust ja tagades, et see köidab tähelepanu. Tegurid, mida arvestada raami valimisel Raamid tulevad erinevatest

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas arvestada ruumi omadustega peene kunstifotograafia esitlemisel?

Peene kunstifotograafia esitlemine on iseenesest kunst. Fotograafia esitlemise viis võib oluliselt mõjutada selle tajumist ja ruumi atmosfääri. Kunstikogujatele
ssb.ee
Peene kunstifotograafia esitlemine on iseenesest kunst. Fotograafia esitlemise viis võib oluliselt mõjutada selle tajumist ja ruumi atmosfääri. Kunstikogujatele, sisekujundajatele ja fotograafia huvilistele on peene kunstifotograafia esitlemine sama oluline kui kunstiteos ise. Siin on viis ekspertnõuannet, et tagada teie peente kunstiteoste maksimaalne esitlemine. Arvesta ruumiga Enne peene kunstifotograafia riputamist võtke hetk, et arvestada ruumi omadustega. Vaadake seinapinda, värvilahendust ja olemasolevat dekoori. Kunstiteos peaks täiendama ruumi esteetikat, mitte sellega vastuollu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.