Rohkema info nägemiseks:

OUN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OUN GRUPP OÜ pakub teenuseid alates kaubaveost ja kolimisteenustest kuni vana mööbli utiliseerimise ja mööbli demonteerimise/monteerimiseni nii Rakveres, Lääne-Virumaal kui ka kogu Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui olete otsinud usaldusväärset ja professionaalset kolimis- ja veoteenuse pakkujat Rakveres või Lääne-Virumaal, on Veoteenused24 just teie jaoks õige valik. Olgu tegemist suuremahulise firmade kolimisega või eraisikute lihtsate veoteenuste vajadustega, Veoteenused24 on alati valmis teid aitama.

Kolimisteenus on üks meie peamisi pakutavaid teenuseid. Teame, kui stressirohke võib kolimine olla, ja seetõttu on meie eesmärk teha see protsess teie jaoks võimalikult sujuvaks ja muretuks. Kogemus, professionaalsus ja pühendumus on need märksõnad, mida meie kliendid hindavad.

Vana mööbli utiliseerimine on samuti teenus, mida me pakkuda saame. Kui teil on vana mööbel, millest soovite lahti saada, aga ei tea, kuidas seda teha, oleme teile abiks. Me ei aita ainult vabaneda vanast mööblist, vaid ka selle keskkonnasõbralikust utiliseerimisest.

Veel üks teenus, mis teeb Veoteenused24 eriliseks, on mööbli demonteerimine ja monteerimine. Kui ostate uut mööblit või soovite lihtsalt mööblit ümber paigutada, aitame teid kogu protsessi vältel, tagades, et kõik on turvaline ja professionaalne.

Lisaks eraisikutele pakume ka firmade kolimisteenuseid. Me mõistame, et ettevõtte kolimine nõuab lisahooldust ja tähelepanu detailidele. Meie kogemustega meeskond on valmis aitama kõikides etappides, alates planeerimisest kuni täieliku teostuseni.

Kaubavedu on samuti üks meie spetsialiseeritud teenustest. Oleme valmis vedama kaupa kogu Eestis, reageerides kiiresti teie vajadustele ja pakkudes personaalset lähenemist igale ülesandele.

Lõpetuseks kutsume teid üles võtma meiega ühendust, et arutada teie vajadusi ja leida parimad lahendused teie kolimis- ja veoteenuste jaoks. 

Võta meiega ühendust ja leiame ka sulle sobiva lahenduse!

ounmarko@hot.ee
+372 5395 4463

OUN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti K.

Fantastiline teenus! Kolimine pole kunagi varem nii sujuv ja muretu olnud. Aitäh!

- Mihkel M.

Veoteenused24 meeskond oskas mu vajadusi ette näha ja pakkus lahendusi, mille peale ise poleks tulnud!

- Kalle K.

Vana mööbli utiliseerimine pole kunagi nii lihtne olnud. Kiire reageerimine ja vana mööbli ära viimine toimus juba samal päeval!

OUN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, millest me räägime, on spetsialiseerunud veo- ja kolimisteenuste pakkumisele. See on valdkond, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele, pühendumust ja kohusetundlikkust. Klientide vajaduste rahuldamiseks on vaja pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, mis on just see, mida see ettevõte teeb.2022. aastal saavutas ettevõte müügitulu summas 32 929 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et veo- ja kolimisteenuste sektor on väga konkurentsivõimeline. See näitab, et ettevõte on suutnud end turul positsioneerida ja pakkuda teenuseid, mis vastavad klientide ootustele

Dropdown

kõik artiklid

Miks on veoteenused vajalikud?

Veoteenused on muutunud üheks tänapäeva majanduse ja igapäevaelu nurgakiviks. Need tagavad, et kaubad, mida tarbime, liiguvad tõhusalt ühest kohast teise, olgu
ssb.ee
Veoteenused on muutunud üheks tänapäeva majanduse ja igapäevaelu nurgakiviks. Need tagavad, et kaubad, mida tarbime, liiguvad tõhusalt ühest kohast teise, olgu selleks tooraine, valmistoodang, vana mööbel või isegi kolimiseks vajalikud esemed. Aga mis täpselt on veoteenus ja miks on see nii oluline? Veoteenus on teenus, mis hõlmab kaupade, saadetiste ja muude esemete transportimist ühest kohast teise. See võib hõlmata lühemaid vahemaid linna piires või pikki vahemaid rahvusvahelisel tasandil. Veoteenused võivad hõlmata erinevaid transpordivahendeid, sealhulgas veokeid, laevu, lennukeid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.