Rohkema info nägemiseks:

EBT TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume nii inva- kui ka üldist sõitjate transporti, tagades mugava ja turvalise reisi erinevatele marsuutidele Lääne-Virumaal ning laiendades teenuseid vastavalt klientide vajadustele üle kogu Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - kuidas me Teile abiks saame olla?

EBT Transport on pühendunud professionaalsusele ja kliendikesksele teenindusele, koosnedes kogenud juhtidest, kes on spetsialiseerunud invatranspordile. Tagame igale reisijale mugav ja turvalise liikumise, peegeldades ettevõtte pühendumust tipptasemel teenusele.

Liikumisvabadus on igaühe põhiõigus ning meie, EBT Transport, oleme pühendunud tagama, et see õigus oleks kättesaadav kõigile. Pakume Lääne-Virumaal invatransporditeenuseid, spetsialiseerudes ratastooli ja muude liikumisabivahenditega reisijate mugavale ja turvalisele transpordile.

Pakume professionaalset invatransporti, tagades mugava ja turvalise liikumise nii ratastooli kui ka raamiga reisijatele. Meie kogenud ja sõbralikud juhid on koolitatud tagama reisijate vajadustele vastavat teenust. Lisaks invatranspordile pakume ka üldist sõitjate transporti, kattes erinevaid marsuute Lääne-Virumaal. Meie sõidukid on varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogiaga, tagades reisijatele mugavuse ja turvalisuse.

Mõistame, et iga reisija vajadused võivad olla erinevad. Seetõttu pakume kohandatavaid teenuseid vastavalt klientide individuaalsetele nõudmistele ja soovidele. Kuigi oleme Lääne-Virumaa juhtiv invatransporditeenuse pakkuja, laiendame oma teenuseid üle kogu Eesti vastavalt vajadusele. Kliendiga kokkuleppel pakume transporti ka väljaspool meie tavapäraseid piirkondi.

Miks valida EBT Transport:

  • Kogemus ja Pühendumine: Oleme alates loomisest pühendunud klientidele kvaliteetse ja usaldusväärse teenuse pakkumisele.

  • Professionaalne Meeskond: Meie meeskond koosneb kogenud juhtidest, kes on väljaõppinud invatranspordi valdkonnas ja on pühendunud klientide heaolule.

  • Kaasaegne Tehnika: Meie sõidukid on varustatud uusima tehnoloogiaga, tagades ohutu ja mugava reisi.

  • Individuaalne Lähenemine: Mõistame, et iga reisija on eriline. Seetõttu pakume individuaalset lähenemist ja kohandatavaid teenuseid vastavalt klientide vajadustele.

Kui otsite usaldusväärset invatransporditeenust Lääne-Virumaal või üle Eesti, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda parimat lahendust teie liikumisvajadustele.

EBT Transport - teie mugavus on meie prioriteet!

uuri lisaks

EBT TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Markus

Kõrge kvaliteet ja tähelepanelik suhtumine klientidesse.

- Helen

Kiire ja lihtne broneerimine.

- Kärt

Alati õigeaegne ja mugav.

Kuidas planeerida ligipääsetavat reisimist eriüritusteks

Eriüritusteks reisimise planeerimisel on oluline alustada puuetega inimeste, eakate või liikumisraskustega inimeste konkreetsete vajaduste mõistmisest. See hõlmab ürituse tüübi, reisi kestuse ja vajalike erikorralduste kaalumist. On tähtis olla teadlik puuetega reisijatele kehtestatud õiguslikest õigustest ja kaitsemeetmetest. See hõlmab seadusandlust nagu Ameerika Puuetega Inimeste Seadus (ADA) ja muid rahvusvahelisi seadusi, mis tagavad võrdse ligipääsu transpordile ja avalikele ruumidele. Ürituse-eelne planeerimine Reisi planeerimisel on esimene samm leida ligipääsetav toimumiskoht, mis

Dropdown

kõik artiklid

Usaldusväärse transpordi tähtsus haiglakülastusteks

Puuetega inimestele, eakatele ja kõigile, kes seisavad silmitsi liikumisraskustega, võivad igapäevased ülesanded osutuda olulisteks takistusteks. Nende hulgas v
ssb.ee
Puuetega inimestele, eakatele ja kõigile, kes seisavad silmitsi liikumisraskustega, võivad igapäevased ülesanded osutuda olulisteks takistusteks. Nende hulgas võib tervishoiuteenustele, eriti haiglakülastustele, juurdepääs olla hirmutav ettevõtmine. Sobivate transpordivõimaluste puudumine võib põhjustada kohtumiste vahelejäämist, ravi viibimist ja suurenenud terviseriske. Usaldusväärne transport ei ole lihtsalt mugavus; see on kriitiline komponent tervishoiuteenustele juurdepääsul. See tagab, et patsiendid jõuavad meditsiiniasutustesse õigeaegselt, saavad vajalikku ravi ja naasevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.